(P) Amenajarea patului - lenjerii din bumbac și cuverturi de calitate de la Finette

 advertising.ringier
.

Amenajarea patului este mai mult decât o necesitate. Deși ați tinde să corelați această activitate cu partea de design de interior, în fapt altele sunt reperele. Lenjeria îmbracă patul și îl face să devină mai confortabil. Asta în condițiile în care materialele sunt fine și rezistente, optime conform cu sezonul și necesitatea de confort termic. Urmează cuvertura și ceva perne decorative pentru ca totul să fie ca la carte.

V-ați gândit vreodată la cuverturi pat ca la piese indispensabile? Ei bine, ușor subestimate, acestea sunt esențiale în orice dormitor. Joacă ce-i drept și un rol decorativ, îmbunătățesc designul dormitorului, ba chiar contribuie activ la crearea unei zone de confort sporit. Este nu doar impactul acela vizual, ci și stilul practic; cuverturile odată așezate pe pat dau senzația de ordine și spațiu îngrijit în cele mai mici detalii.

Ce lenjerie alegeți și ce rol activ au cuverturile

În mod ideal, lenjeria este din bumbac și aduce confort indiferent la ce nivel vorbim – este perfectă și în zilele friguroase de iarnă și în cele toride de vară, dar grosimea ar putea face diferența. Sunt plăcute la atingere și deci nu deranjează pe piele, dau o senzație plăcută la utilizare. De asemenea, pe termen lung vorbim despre rezistență la uzură, la spălări repetate și este ideal ca printurile și culorile să se mențină vii, intense.

Altfel spus, alegeți o altă lenjerie de pat doar pentru că vă doriți ceva nou, alte culori și combinații, nu pentru că aspectual și calitativ vorbind o lenjerie este uzată. Oricând aveți în plan aceste achiziții eshop-ul www.finette.ro va fi sursă excelentă. Regăsiți aici lenjerii din bumbac, finet, satinate, din damasc, pentru paturi single, duble, pentru copii și o varietate atât de mare, încât vă pierdeți cu firea și veți dori nu una, ci mai multe modele. În completare, cuverturile sunt și ele într-o vastă categorie de opțiuni.

Alegeți o cuvertură versatilă

Vin la pachet cu set de două feţe de perne. Sunt matlasate și pot fi folosite pe ambele părți. Au design divers, în tonuri calde sau tari, au chiar și printuri, inclusiv cu motiv floral spre exemplu.

Dacă designul este doar cireașa de pe tort, din punct de vedere practic și funcțional o astfel de piesă este dorită pentru a acoperi patul și a-l proteja. Sunteți activi și cu atât de multe activități de făcut în jur, vă doriți ca spațiul intim să fie cât de cât protejat. Ei bine cuvertura este cea care va îndeplini acest rol. Protejează lenjeria și menține un aspect îngrijit, ordonat al patului.

Prețurile nu sunt deloc exagerate și merită. Dacă ne gândim și la perioada actuală când telemunca este o realitate de zi cu zi, când limitele sunt ceva mai dezordonate și spațiul de acasă devine și loc ideal pentru muncă, nu strică ca totuși intimitatea patului să rămână loc special. Și iată că se poate. Păstrați lenjeria curată și protejată pentru mai mult timp când patul este îmbrăcat de cuverturi.

Cuverturi cu prețuri accesibile și chiar în oferte acum cu până la 25% reducere veți găsi la finette.ro.

Contact:

0770 213 601

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton