Surpriză! Lidia Buble a postat mai multe imagini cu Răzvan Simion, de pe vremea când formau un cuplu. Cum a reacționat prezentatorul TV

 Lupescu Anca
.

Lidia Buble a stârnit noi speculații după ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini cu ea și Răzvan Simion. Cântăreața și-a confuzat în totalitate fanii, care au crezut că este vorba despre o împăcare între ea și Răzvan Simion. Ce reacție surprinzătoare a avut prezentatorul d la Antena 1 pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă au anunțat despărțirea în urmă cu câteva luni, fanii încă speră la o împăcare între Lidia Buble și Răzvan Simion, aceștia formând înainte unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

De curând, cântăreața le-a dezvăluit fanilor o amintire de suflet. Este vorba despre un videoclip de la una din la piesele sale, cel în care apare și Răzvan Simion. Ceea ce le-a atras și mai mult atenția internauților a fost că Lidia Buble și-a etichetat fostul iubit, semn că vrea să vadă și el ce a postat.

În același timp, Lidia Buble a făcut și o dezvăluire, spunând că acela a fost cel mai frumos videoclip, dar și cel mai greu.

Razvan-Simon-si-Lidia-Buble-vor-merge-impreuna-in-fata-altarului-1280×720-840×500Razvan-Simon-si-Lidia-Buble-vor-merge-impreuna-in-fata-altarului-1280×720-840×500

„Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip', a scris Lidia Buble în dreptul imaginilor cu ea și Răzvan Simion, din cadrul videoclip-ului.

Cum a răspuns Răzvan Simion

Acum, bineînțeles, fanii au așteptat cu sufletul la gură un răspuns din partea lui Răzvan Simion, iar acesta nu a încetat să apară. Faimosul prezentator a avut o primă reacție surprinzătoare.

Acesta a postat la InstaStory un colaj cu celebrul Johnny Depp, de care se știe că Lidia Buble este îndrăgostită. Ba mai mult, blondina l-a asemănat mereu pe fostul ei iubit cu starul internațional.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:’A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție’

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma:„Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…’/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:'Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau'

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:'Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….'

Iar surprizele nu s-au oprit aici. Fanii au mai observat că la scurt timp după ce Lidia Buble a distribuit pe Instagram o fotografie cu Prințesa Diana, gestul a fost repetat de Răzvan Simion, în imagine aceasta apărând în timp ce dansează cu un bărbat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton