Victoria Răileanu, primele declarații despre divorț: „Ne-am despărțit și acum trei ani, dar ne-am împăcat”

 Lupescu Anca
.

Actrița Victoria Răileanu a fost invitată la Vorbește Lumea, acolo unde a povestit despre divorțul de soțul ei, actorul Conrad Mericoffer, explicând motivele care au dus la separare, dar și despre viața de după divorț, a unei femei singure și cu un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul cuplu are împreună un fiu, Carol, în vârstă de 5 ani și jumătate. Victoria Răileanu a vorbit despre faptul că cei doi nu au putut avea niciodată încredere totală unul în celălalt, iar că lucrurile pe care nu le-au discutat la timp au rămas între ei și le-ai distrus relația.

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune.

Anul trecut ajunsesem într-un punct în care nu mai aveam resurse. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci. (…) A acceptat [decizia], dar cu greu, ceea ce este absolut normal. (…) E normal să nu poți să ai empatie și înțelegere în momentul acela. (…) Acum am ajuns la o relație minunată. Totul se reduce la Carol. Discutăm absolut orice. Și Carol mai are momente în care nu înțelege și îi este greu să accepte. În momentele alea încercăm să-l facem să înțeleagă că noi trei, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de oricine va mai apărea în viața noastră, noi trei vom fi mereu o familie', a declarat actrița.

Cei doi au mai fost despărțiți o dată, însă au decis să se împace, de frica singurătății.

'Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate. Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune. Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu', a povestit actrița.

Cum s-au cunoscut Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu a povestit cum s-a cunoscut cu fostul ei soț și cum a ajuns să întemeieze o familie alături de el. Din păcate, familia s-a destrămat, însă au rămas în relații bune pentru Carol, copilul lor.

victoria-raileanu-820×1024victoria-raileanu-820×1024

'Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol', a povestit Victoria Răileanu

Citește și: Stela Popescu a lăsat o avere fabuloasă, dar fiica ei nu a rezistat nici 3 luni în casa mamei sale!Ce a determinat-o să plece

Citește și: Alexandru Arșinel, mai trist ca niciodată. Nu-și poate reveni după moartea Stelei Popescu:’Câteodată mi se face frică fără ea’

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:’A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție’

Citește și: A început scandalul! Pepe, prima reacție după ce Raluca a obținut ordin de restricție împotriva lui:’Vom discuta în instanță’

„Eu luasem decizia asta ca să mă găsesc pe mine. De anul trecut niciodată nu am dat un pas înapoi. (…) Dacă nu aș fi fost conștientă că am făcut tot posibilul să meargă, sunt sigură că aș fi avut regrete', a mai spus.

Întrebată de Adela Popescu dacă este pregătită pentru o nouă relație, actrița a completat: „Mie îmi place să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită. (…) Am ajuns [însă] într-un punct atât de sănătos cu mine încât îmi place atât de tare să fiu singură. Mai vreau să mă bălăcesc puțin în asta'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton