(P) 5 trucuri ce te vor ajuta să porți pantofi eleganți cu toc întreaga zi!

 advertising.ringier
.

Pantofii cu toc schimbă total orice ținută și chiar și atitudinea. Probabil ai observat și tu cât ești mult mai încrezătoare când porți tocuri și atragi privirile celor din jur. Însă, nu este ușor să porți pantofi eleganti dama cu toc întreaga zi și probabil știi și tu durerile care apar după numai câteva ore. Pentru a le evita și pentru a-ți fi mai ușor să porți tocuri întreaga zi, îți prezentăm în continuare câteva dintre trucurile noastre preferate! 

  1. Alege pantofi din piele naturală 

Probabil nu este prima dată când auzi asta, însă încălțămintea din piele naturală este cea mai bună. Indiferent de tipul de piele naturală pentru care optezi, aceasta este superioară pielii ecologice din foarte multe motive. În primul rând, este elastică, ceea ce înseamna că piciorul se va simți perfect în pantofi, întreaga zi. Apoi, nu va trebui să îți faci griji în privința umezelii, deoarece pielea naturală are capacitatea de a lăsa piciorul să se ,,ventileze', scăzând astfel riscul de a dezvolta afecțiuni ale pielii, cum sunt ciupercile. Așadar, pantofii din piele naturală sunt mult mai comozi și prietenoși cu picioarele tale! 

2. Cumpără pantofi cu jumătate de număr mai mare 

În cazul în care vrei să petreci multe ori pe tocuri, în fiecare zi, ar fi bine să achiziționezi pantofi cu jumătate de număr mai mare. Explicația este simplă: de-a lungul zilei, picioarele se umflă, mai ales dacă petrecem foarte mult timp stând jos sau numai în picioare. Uneori, umflarea nu este foarte vizibilă, însă încălțămintea pare mai strânsă. Pentru a evita acest inconvenient, cumpără pantofi cu jumătate de număr sau chiar cu un număr mai mare. În continuare îți spunem și cum poți evita neplăcerile cauzate e o încălțăminte nepotrivită. 

3. Folosește pernuțe din silicon 

Pernuțele din silicon vor fi cele mai bune prietene ale tale. Acestea sunt utile în trei situații: pentru a preveni bătăturile, pentru a ține în loc piciorul, chiar dacă mărimea pantofilor nu este potrivită și pentru a preveni durerea cauzată de statul îndelungat pe tocuri. Așa cum spuneam și mai sus, dacă alegi o perechi de pantofi mai mare, este suficient să plasezi pernuțe din silicon la călcăie și pe talpa și astfel picioarele tale nu vor mai aluneca. În plus, te vei bucura de un confort sporit și vei simți că mergi pe norișori. 

4. Utilizează soluții anti-frecare

Dacă nu ai pernuțe din silicon la îndemână, poți folosi și soluții anti-frecare, pe care le ai în casă. Spre exemplu, cea mai simplă metodă este aplicarea unui deodorant solid pe marginile pantofilor. Bineînțeles, în magazine există și soluții speciale anti-frecare, dacă vrei un produs special conceput. 

5. Alege tocuri groase 

Puține sunt persoanele care pot rezista mai mult de câteva ore pe tocuri subțiri, de aceea te încurajăm să alegi tocuri groase pentru mers la serviciu și să porți altfel de tocuri numai la evenimente speciale. Tocurile groase îți oferă stabilitate și preiau mult mai bine greutatea corpului, astfel că nu vei mai simți durere. 

În încheiere, sperăm ca aceste sfaturi să te ajute pentru a purta tocurile preferate cât mai multe ore! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton