Horoscop 23 Februarie 2021. Gemenii trebuie să evite conflictele

 Lupescu Anca
.

Horoscop 23 Februarie 2021. Gemenii trebuie să evite conflictele, mai ales cu persoanele dragi. Este o perioadă în care sunteți nervoși și extrem de iritați, așa că cel mai potrivit ar fi să încercați să aplanați orice conflict.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 Februarie 2021 Berbec

În această zi, nativul Berbec încearcă pe cât posibil să evite conflictele și discuțiile purtate în contradictoriu. În ciuda timpului insuficient, nu va neglija nevoile celor din jur, ci va da o mână de ajutor.

Horoscop 23 Februarie 2021 Taur

Este posibil ca o dorință, un gând ascuns să se îndeplinească datorită unei discuții purtate cu un membru al familiei. Fie că nativul este de acord, fie că nu, partenerul de viață îşi dorește o schimbare sau măcar o vacanță de câteva zile, în speranța de a-i oferi nativului oportunitatea de a-și pune ordine în gând.

Horoscop 23 Februarie 2021 Gemeni

În cadrul locului de muncă, nativul este în centrul atenției, iar acest lucru poate stârni interesul unor colegi. Deși a neglijat starea sa de sănătate în ultima perioadă, astăzi, și fie va cere un sfat unui apropiat, fie va face o vizită unui medic.

Horoscop 23 Februarie 2021 Rac

Simți nevoia unei confirmări în privința unei bănuieli însă poți realiza că nimic din ceea ce gândești nu este adevărat. În prima parte a zilei, nativul va lucra la unele proiecte ce pot genera beneficii materiale, iar în a doua parte a zilei este decis să îi acorde mult mai multă atenție partenerului de viață.

Horoscop 23 Februarie 2021 Leu

Nativul din zodia Leu este cât se poate de atent la detalii, iar perfecțiunea este slăbiciunea sa. În prima parte a zilei, un act îl va pune pe drum, chiar dacă timpul nu îi este în favoare. Un apropiat îi va aduce o serie de vești însă va depinde de starea emoțională a acestuia dacă le va primi sau nu cu bine.

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express:'Am și datorii!'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei:„Nu a existat nici un partaj’. Cum a reacționat Mioara Roman

Horoscop 23 Februarie 2021 Fecioară

Pentru nativul din zodia Fecioară, șansele de a se face remarcat sunt destul de mari astăzi. Plecarea unui apropiat în străinătate sau în alt oraș îl pune pe nativ pe drum, îşi sacrifică timpul pentru a-i face plecarea cât mai puțin dureroasă.

Horoscop 23 Februarie 2021 Balanță

Astăzi, nativul Balanță se ocupă de problemele familiei; în prima parte a zilei, va iniția o discuție despre cheltuielile exagerate din ultima perioadă.

Horoscop 23 Februarie 2021 Scorpion

Încă de dimineață, nativul Scorpion încearcă să fie punctual și să nu lase pe mâine ce poate face azi. În cadrul locului de muncă va lucra în echipă alături de colegi, ceea ce îi va fi de folos, căci va putea comunica mai bine cu cei din jur.

Horoscop 23 Februarie 2021 Săgetător

În prima parte a zilei, nativul se străduiește să se înconjoare de oameni mult mai pregătiți din punct de vedere profesional, căci niciodată nu este prea târziu pentru a mai „fura' câteva secrete în acest sens.

Horoscop 23 Februarie 2021 Capricorn

Deși este sfătuit de către cei din jur să fie mai chibzuit în privința banilor, nativul din zodia Capricorn nu va ezita să îşi cheltuiască economiile, fiind atras de reducerile mari. În prima parte a zilei, se pare că un apropiat îi va cere o mână de ajutor, pentru ca, mai apoi, să se poată bucura împreună de momente de liniște.

Horoscop 23 Februarie 2021 Vărsător

Astăzi, nativul din zodia Vărsător va începe ziua prin a se pregăti pentru un moment important. O discuție cu un apropiat îl determină să fie mai calm în momentele de criză. Nativul va căuta o confirmare din partea partenerului de viață în legătură cu luarea unei decizii.

Horoscop 23 Februarie 2021 Pești

Nativul din zodia Pești va fi nevoit să suporte unele consecințe ale nerespectării unor reguli. În ceea ce privește partea financiară, nativul se va bucura de un venit în plus însă nu pentru prea mult timp, căci spre seară va achiziționa fie un cadou pentru fiecare membru al familiei, fie va profita de reduceri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton