Simona Hapciuc e supărată că a fost eliminată de la Survivor: "Jador și Culiță meritau să iasă înaintea mea!" Ce spune despre Majda și Roxana Nemeș

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor, spre surprinderea telespectatorilor, dar și a Faimoșilor. Chiar și Jador sau Zanni au fost uimiți de acest rezultat. Din păcate pentru ea, Simona a avut mai puține voturi din partea telespectatorilor față de Roxana Nemeș și Majda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoasa a fost revoltată de alegerea colegilor ei. De altfel, după ce a aflat că este eliminată din competiție, Simona nici măcar nu i-a îmbrățișat pe o parte dintre colegi, cum ar fi Jador, Culiță Sterp sau Sebastian Chitoșcă. Deși a făcut parte dintre cei care au votat-o pe Simona Hapciuc, Zanni le-a atras atenția colegilor de alianță că ea nu merita să plece acasă.

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu”, a mărturisit Simona, după eliminare.

simona-2simona-2

Simona Hapciuc, dezvăluire incredibilă după Survivor

Fosta Faimoasă consideră că eliminarea ei nu s-a făcut din punct de vedere sportiv, ea fiind una dintre cele mai bune concurente de la Survivor. Cu toate că Sebastian Chitoșcă și-a motivat alegerea prin faptul că blondina s-a accidentat la picior, Simona crede că totul a fost doar o strategie.

„Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul in care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi. Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei„, a adăugat blondina.

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: De ce nu s-a însurat Dan Bittman niciodată: „Am pierdut șirul inelelor oferite'

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice. Și-a mărit sânii și buzele

Fosta Faimoasă îi acuză pe bărbații din echipă că sunt misogini

La fel cum a făcut-o, de acasă, și logodnicul Elenei Marin, Simona Hapciuc consideră că bărbații din echipa Faimoșilor sunt niște misogini. Singurul pe care l-a îmbrățișat dintre Faimoșii din echipă, la final, a fost Moroșanu.

Băieții din echipa noastră erau majoritatea niște misogni, au spus-o și alte fete, au spus-o și cei din echipa Războinicilor. Ei își caută în noi soțiile, mamele, servitoarele. Când venea cineva ca mine, care nu se lăsa călcat în picioare, nu am fost o fire prea plăcută”, a mai declarat Simona Hapciuc.  

Simona Hapciuc își explică gestul de la Survivor

Vedeta a ajuns în Republica Dominicană cu gândul de a duce acasă marele premiu, pentru fiul ei. Pentru că i-au răpit acest vis, în urma votului, Simona nu a putut să își ia rămas bun de la cei care au trădat-o.

„Nu puteam să merg la acei oameni, care m-au votat pe mine pe nedrept, și să îi iau în brațe. „Bună, vă mulțumesc că mi-ați tăiat visul pe care îl aveam, că ați fost nedrepți cu mine, că m-ați trimis acasă, eu fiind una dintre cele mai bune, acum să ne îmbrățișăm și să fim o mare familie frumoasă”. Adică, ce caracter ar fi arătat asta la mine!?Ar fi arătat faptul că sunt falsă”, a mai adăugat Simona.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton