(P) 3 dintre cele mai ingenioase dispozitive de spionaj disponibile pe piață

 advertising.ringier
.

Spionii sunt pretutindeni în zilele noastre, de la cei din filme, până la rivalii noștri în afaceri sau în dragoste. Ceea ce vedeați cândva în filmele cu James Bond astăzi a devenit realitate, pe piață aflându-se la vânzare fel de fel de gadgeturi de spionaj, care mai de care mai inovatoare și mai de neimaginat.

Iată o scurtă listă cu cele mai inovative echipamente de spionaj disponibile pe piață. Nu uitați că utilizarea oricărui echipament de spionaj poate fi ilegală sau lipsită de etică.

Calculator cu microfon spion

Deși poate părea un calculator obișnuit de birou, care funcționează perfect, acest calculator este prevăzut cu o cartelă telefonică cu număr, Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament). În zece secunde de la introducerea cartelei dispozitivul devine activ și puteți monitoriza perimetrul în care este amplasat. Nu trebuie decât să apelați numărul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil și veți auzi tot ceea ce se discută în încăpere.

Acest gadget are o autonomie de 3 ore (timp de ascultare), respectiv 40 ore (timp de standby).

Veioză cu microfon spion

Un alt dispozitiv uzual pentru birou sau pentru locuință, în care este ascuns un microfoane spion, este o veioză. Acest gadget disponibil la vânzare și la noi funcționează pe același principiu ca și calculatorul de birou, pe baza unei cartele de telefon, care activează microfonul spion când este apelată de pe orice telefon.

Citește și: 5 motive pentru a folosi microfoane spion

Acest gadget este prevăzut cu două microfoane HQ Bi-Sound Shure cu o rază de acoperire de 40 m2. Având o autonomie nelimitată pentru că veioza se conectează la priză, puteți configura aparatul sa vă apeleze automat atunci când sesizează un zgomot.

Bec cu microfon spion și reportofon

La prima vedere, ai impresia că ai de-a face cu un simplu bec. Cu atât mai mult cu cât el funcționează ca un bec normal. Însă, acest dispozitiv reprezintă siguranța pe care ți-o dorești în momentele în care nu ești acasă sau la locul de muncă și te temi că persoane necunoscute îți pot invada spațiul. Este unul dintre cele mai apreciate echipamente de supraveghere pentru că poate fi integrat ușor în orice tip de spațiu și captează mult mai bine sunetele.

Tot ce trebuie să faci este să îl amplasezi într-un spațiu strategic și să te bucuri de lumina pe care ți-o oferă! În același timp, el va fi perechea ta de urechi atunci când nu ești acasă. Are integrat un modul GSM, cu un microfon spion și un reportofon care te va ajuta să asculți și să înregistrezi în același timp conversații care mai târziu îți pot folosi drept dovezi.

Acest dispozitiv de supraveghere funcționează cu ajutorul unei cartele telefonice cu număr ce trebuie introduse în interior. În momentul în care a fost introdusă cartela, microfonul este activ, iar tu poți începe monitorizarea ambientală a casei tale sau a spațiului de birou. Ori de câte ori vrei să afli ce se întâmplă în spațiul în care ai amplasat becul, tot ce trebuie să faci este să suni la numărul cartelei și să asculți. În plus, poți activa și funcția de senzor de voce care te notifică ori de câte ori se aud zgomote la interior.

Cu siguranță cel mai mare atuu al acestui bec cu microfon spion este funcția de înregistrare, sau mai bine spus, reportofonul integrat. În momentul în care vrei să pornești sau să oprești o înregistrare, tot ce trebuie să faci este să trimiți un cod prin SMS către dispozitiv. Toate fișierele audio înregistrate pot fi redate cu orice tip de player, iar cardul de 16 GB poate fi curățat oricând, chiar și de la mare distanță!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton