Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei: "Suntem împreună din liceu și te iubesc azi și mai mult"

 Cica Cristina
.

Bat clopote de nuntă în showbiz! Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie cu o dedicație specială, chiar de ziua ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu a pregătit un moment cu totul special pentru a-și cere iubita în căsătorie. S-a gândit la fiecare detaliu în parte și a reușit să-i facă o surpriză de proporții.

Sunt împreună de aproximativ 10 ani și trăiesc o minunată poveste de dragoste. Liviu Teodorescu este mai îndrăgostit ca niciodată, astfel că a decis să facă pasul cel mare.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

A pregătit o mică petrecere cu familia și cei dragi și i-a făcut cea mai mare surpriză posibilă iubitei sale de ziua ei de naștere. Totul a decurs ca la carte. Pe fundal s-a auzit o nouă piesă, cu versuri extrem de sugestive.

Citește și: Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19!Dirijorul se află în stare gravă la spital

Liviu Teodorescu: „Vrei să fii cea care mă va iubi o viață?”

Ultimele dintre acestea conțineau chiar cererea în căsătorie: 'Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi / Vrei să fii?'. În acel moment, cântărețul s-a îndreptat către iubita sa, s-a pus în genunchi și, cu inelul în mână a pus marea întrebare: 'Vrei să fii soția mea?'. Totul a fost filmat.

Citește și: Un an fără Mihai Constantinescu! Soția a organizat parastasul:cum arată acum mormântul regretatului artist

Răspunsul Iuliei a fost DA, izbucnind imediat în lacrimi de fericire. Și-a strâns în brațe viitorul soț, fiind vizibil emoționată.

Membrii familiei s-au emoționat la rândul lor pentru tinerii îndrăgostiți și abia și-au putut stăpâni lacrimile.

Liviu Teodorescu: „S-a prins din versuri ce se întâmplă”

Liviu Teodorescu a postat filmulețul cu cererea în căsătorie pe rețelele de socializare și a scris un mesaj de-a dreptul emoționant!

Liviu-Teodorescu-1Liviu-Teodorescu-1

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tată în mai puțin de o lună

„Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.

Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult”, a scris Liviu Teodorescu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton