Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19! Dirijorul se află în stare gravă la spital

 Cica Cristina
.

Nicolae Botgros a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Dirijorul este internat la Institutul de Medicină de Urgență din Capitală, fiind în stare gravă. Anunțul a fost făcut de fiul maestrului, Corneliu Botgros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a contractat noul coronavirus! Maestrul a fost stabilizat, însă se află în continuare în stare gravă, a anunțat fiul său, potrivit Publika.

Citește și: Chef Sorin Bontea spune adevărul despre relația cu Răzvan Fodor și cu Speak, după Asia Express:„El e nașul, iar eu le gătesc la nuntă'/ EXCLUSIV

Fiul lui Nicolae Botgros a mai spus că tatăl său nu este singurul infectat cu COVID-19, ci mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Nu se cunosc alte detalii, dat fiind că sunt izolaţi în spital fără telefoane. Despre starea lor sunt informați de către şeful secţiei unde sunt internaţi.

Citește și: Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford începe să dea rezultate.Când va fi gata și ce preț va avea

Cine este Nicolae Botgros

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Renumit pentru abilitățile sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii'.

Nicolae Botgros are o viaţă mai ceva ca-n telenovele. Dirijorul are o fetiţă de doi cu artista de muzică populară Anişoara Dabija, mai tânără cu 27 de ani decât el. Povestea lor de dragoste a fost dezvăluită anul trecut chiar de soţul cântăreţei, ajuns între timp „fost’.

Citește și: Cum se simte Arnold Schwarzenegger, după ce a suferit o nouă operație la inimă.Clipe grele pentru actorul de 73 de ani

Cei care îi ascultă muzica au fost şocaţi anul trecut când, Dumitru Guşevatîi, instrumentist respectat în Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, povestea în presă că soţia lui are o relaţie extraconjugală cu Nicolae Botgros.

Nicolae-Botgros-1Nicolae-Botgros-1

Între timp, Guşevatîi a pus punct mariajului de 15 ani cu Anişoara, cu care are şi doi băieţi. Solista a adus pe lume o fetiţă pe care Botgros a şi recunoscut-o.

„Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. În luna martie a acestui an, eu şi soţia mea am divorţat. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu.

Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, spunea anul trecut Dumitru Guşevatîi pentru Click!.

La rândul său, dirijorul era căsătorit de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru, în momentul în care toată lumea a aflat despre amantlâc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton