Cât costă să îți dai copilul la tenis

 Lupescu Anca
.

Cât costă să îți dai copilul la tenis? Creșterea copiilor este costisitoare. Din nefericire, implicarea copiilor în activități recreative poate crește aceste cheltuieli. Atunci când părinții caută să își implice copiii în sport, tenisul poate fi adesea trecut cu vederea din cauza concepției că este scump de jucat. Banii nu ar trebui să fie un obstacol atunci când este implicată dezvoltarea și fericirea generală a copilului tău, însă acest articol te va ajuta să iei o decizie.

Locația este un factor uriaș

Dacă locuiești într-o locație caldă, cu un număr minim de zile ploioase, atunci ești norocos – tenisul este relativ ieftin pentru copilul tău, în comparație cu alții din climatele mai reci. 

Acest lucru se datorează faptului că în climatele mai reci, care sunt infame pentru ploaie sau zăpadă, terenurile interioare sunt o necesitate. Tenisul pe ploaie este fezabil, dar cu siguranță nu este recomandat. 

Sarcina și sportul. Ce activități fizice sigure îți recomandă kinetoterapeutul

Ai fi surprins de cât de mult costă întreținerea terenurilor acoperite de tenis. Izolația, încălzirea și alte costuri de întreținere se adună rapid. Din acest motiv, instalațiile de tenis acoperite trebuie să perceapă jucătorilor prime de preț drastic mai mari pentru a le folosi terenurile.

Tarifele orare pentru terenurile acoperite pot varia în funcție de clubul sau instalația pe care o alegi. De exemplu, o ședință de tenis pe teren închis cu antrenor personal costă 85 de lei. 

În funcție de locație, oră sau antrenor, cursurile pot costa între 60 și 140 de lei pe oră. Există și pachete și abonamente speciale pentru copii, pentru care poți plăti în jur de 400-500 de lei pe un pachet de 10-12 ședințe de tenis.

Cât costă antrenamentul de tenis?

În funcție de vârsta și de nivelul de îndemânare al copilului, poți decide să îl implici cu un antrenor profesionist de tenis, (fie că este vorba de o clasă de grup, fie de o lecție privată) sau să începi să îl antrenezi chiar tu. 

Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme! La ce alimente a renunțat și ce secret are de fiecare dată când i se face foame

Evident, este mult mai ieftin să alegeți „calea antrenorului părinte”. Cu toate acestea, pe măsură ce copilul devine mai dezvoltat, este important ca acesta să învețe elementele fundamentale și tehnica adecvată. Acesta este locul în care un antrenor profesionist de tenis poate avea un impact enorm și pozitiv.

Iată costurile medii aproximative pentru diferite forme de pregătire în tenis pentru copii:

1 oră de lecție privată – între 60 și 120 de lei

Lecție de grup de 90 de minute – 250 de lei

Abonament sau pachet de 10 ședințe – 500-600 de lei.

Costurile echipamentului de tenis pentru copii

Echipamentul de tenis este rareori ieftin. Din fericire, echipamentul de tenis pentru copii tinde să fie mult mai ieftin decât cel pentru adulți. Iată o listă cu echipamentul minim necesar pentru tenisul pentru copii:

Și câteva echipamente opționale care sunt recomandate, dar nu absolut necesare pentru a vă iniția copilul în tenis:

Rachetă de tenis pentru copii – între 50 și 300 de lei

Mânere pentru rachetă – 100 lei

Amortizoare – 30 de lei

Pantofi de tenis 80-350 de lei

Mingi de tenis – între 50 și 500 de lei

Citește și: Dieta lui Nicole Kidman, la 53 de ani. Secretul ei:mănâncă 5-6 mese pe zi și ține cont de regula 80-20

Cât costă toate acestea? Variază în funcție de tipul de produs – ar trebui să fii dispus să cheltuiești pentru anumite produse, cum ar fi rachete, pantofi și genți. Pentru aceste articole, calitatea contează. 

Există o diferență mare între o rachetă de 50 de lei și una de 350 de lei; atât de mare încât poate avea un impact mare asupra dezvoltării felului în care copilul joacă tenis.

Pantofii sunt importanți, deoarece pantofii de tenis de calitate slabă, care nu au suportul adecvat, pot duce la probleme ale picioarelor pe termen lung. În ceea ce privește mingile de tenis, mânerele și amortizoarele, poți merge la vânătoare de chilipiruri. Nu există cu adevărat nicio valoare adăugată dacă cheltui mai mult pe aceste articole. 

Citește și:Dieta Salmei Hayek la 53 de ani!Trucul simplu la care apelează actrița încă din adolescență și care a nu a dat greș niciodată

Pantofii de tenis pentru copii pot costa între 50 și 400 de lei, în funcție de marcă și calitate. Rachetele au, de asemenea, o gamă de prețuri extrem de largă. 

Tenisul pentru copii poate fi accesibil sau scump

Poți investi în cele mai noi echipamente de tenis și poți angaja antrenori de top pentru copiii tăi. Sau, îi poți duce în parcul local și îi poți învăța cum să joace în calitate de antrenor părinte (folosind resurse informative online). 

Ceea ce contează cu adevărat este experiența copilului tău. Se distrează? Învață lecții valoroase din momentele de învățare? Își formează caracterul? Acestea sunt întrebările care contează cu adevărat, iar suma de bani pe care o cheltui nu are nimic de-a face cu ele.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton