Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine”: „Nu a fost ușor. Am mâncat 50 de kg de...”

 Dumitrache Laura
.

Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine'. Elena Gheorghe a lansat melodia „Topește-mă de tine”. Îndrăgita artistă a revenit în formă după pandemia de coronavirus. Recent, Elena a lansat o super piesă alături de Sonny Flame. Videoclipul piesei este unul incendiar. Vedeta a fost nevoită să facă sacrificii „calorice” pentru ca totul să iasă perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine'. Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. După o perioadă lungă în care pandemia a stopat întreaga activitate a artiștilor, cântăreața a revenit în forță. Frumoasa blondină este îndrăgită pentru talentul și carisma ei, dar și pentru că întotdeauna dă dovadă de sinceritate atunci când este întrebată de viața ei personală.

e9de2555-4855-467e-a7fe-2d71d29dfadbe9de2555-4855-467e-a7fe-2d71d29dfadb

Elena Gheorghe este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta este o fire transparentă și le povesteste urmăritorilor ei toate momentele amuzante prin care trece alături de proiectele sale.

Citește și: Elena Gheorghe și sora ei, Ana, comunică prin telepatie:„Mi-e și frică să mă gândesc la ea, că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:”Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, după 60 de ani de carieră:”Cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc”

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…'

Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine'

Elena Gheorghe a revenit cu o nouă piesă de vară, în colaborare cu Sonny Flame. Artista a lansat o piesă fresh pentru o vară incendiară. Melodia Topește-mă de tine'  este noul single al artistei, iar videoclipul este unul incendiar. De asemenea, apariția cântăreței este sexy și surprinzătoare.

Elena Gheorghe a revenit la culoarea roșcată a părului, pe care a avut-o în trecut, purtând o perucă lungă. Noua piesă ritmată, care nu te lasă să stai jos, vorbește despre o dragoste de vară, care provoacă dependentă.

„Filmările au durat o zi și o noapte'

Noua piesă a Elenei Gheorghe este incendiară. Videoclipul o surprinde pe artistă într-o ipostază sexy dar și într-un scenariu colorat și plin de voie bună. Vedeta a declarat că filmările au avut loc pe căldură, ceea ce nu a fost deloc ușor. De asemenea, cântăreața a declarat că împreună cu staff-ul au mâncat 50 de kg de înghețată. Cu toate aceste sacrificii, rezultatul a fost unul pe măsură.

Filmările au durat o zi și o noapte, în cea mai caniculară zi a verii de până acum. Nu a fost ușor, nici cu părul, machiajul… Dar am avut o echipă care s-a descurcat de minune. Am fost în total 60 de oameni și ne-am răsfățat și am mâncat cele 50 de kg de înghețată care se aflau la fața locului, ca parte din recuzită și scenariu.Nu ne întrebați de kilograme, că le am topit imediat la cele 40 de grade și munca și efortul depus', a mărturisit artista, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Lucrurile de care Elena Gheorghe s-a folosit pentru a avea succes în cariera de artist

Elena Gheorghe se mândrește cu o carieră de succes in industria muzicală. Cu toate acestea, vedeta a declarat că există câteva lucruri de care a profitat la maxim pentru a atinge succesul. Cântăreața a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să cânte despre iubire, speranță și lucruri frumoase, motiv pentru care lumea o îndrăgește foarte mult.

„Vreau să cânt despre speranță, despre iubire adevărată, despre valori. Iubirea este cea mai importantă valoare pe care o poate avea un om: atunci când faci totul din dragoste, fără să te gândești dacă pierzi.', a declarat Elena Gheorghe in cadrul unui emisiuni TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton