Alex Velea dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden: „Cineva e acolo Sus și le vede pe toate” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au ocupat multă vreme primele pagini ale tabloidelor, după ce s-a aflat că prietenia dintre ei s-a destrămat. Au apărut diverse speculații, atât de multe, încât publicul nu știa ce să mai creadă. Acum ceva timp, iubitul Antoniei ne-a dezvăluit public de la ce crede el că a pornit, de fapt, conflictul. Totodată, a precizat și ce nu poate să ierte niciodată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mare parte din timp cred că îl petreci la studio și nu de puține ori am auzit apelativul familia Golden Boy Society, plus #familia folosit la fel de des atunci când vine vorba despre voi. Cum stau lucrurile în „a doua ta casă?

E adevărat. Am două familii. Cea de acasă și cea de la studio. Eu, de felul meu, mă atașez repede și puternic de oameni. Sunt gata să le ofer tot sprijinul meu și să îi influențez pozitiv. Să le dau forță, putere de muncă și toată inspirația mea. Încercăm să le facem bine pe toate. Să îi mulțumim pe toți. Nu se poate, evident! Dar noi ne vedem de drumul nostru. Avem ambiții mari și suntem gata să muncim pentru visul nostru de a face muzică, pentru că iubim asta, și pentru a bucura lumea.

alex-velea-1alex-velea-1

Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam.Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman:„Semănăm?'

Citește și: David Popovici, ipostază neașteptată în metrou.Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

Alex Velea dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden

Cum este să fii capul a două familii atât de numeroase? Mă refer la familia muzicală, care are mulți membri, și la familia de acasă, unde ai o soție și trei copii… Cred că e mare responsabilitatea, nu?

Da! Este o mare responsabilitate. Dar mi-o asum. Sunt o fire puternică, nu mă dau bătut în nicio situație și sunt foarte optimist în general. Familia de acasă îmi oferă căldura de care am nevoie și cu „nebunii mei de la studio trăiesc emoția muzicii pe care o facem. Am noroc că am o parteneră care-mi înțelege stilul de viață și care mă susține până în „pânzele albe. Mă consider binecuvântat că o am lângă mine pe Antonia.

Pentru că tot am ajuns aici, știu că încă este un subiect sensibil, dar sunt convinsă că și tu ți-ai dori ca lucrurile să fie cât mai clare pentru toată lumea… Au existat o serie de speculații, declarații/acuze și de o parte și de alta, așa că te întreb direct: de la ce a pornit mai exact conflictul dintre tine, MarioFresh și Lino Golden?

De la nesimțire și vedetisme gratuite din partea lor. Pentru mine e un subiect închis. Cineva e acolo Sus și le vede pe toate.

Ce nu poate tolera sub nicio formă

„Nu prea sunt iertător, nu prea dau a doua șansă, ai spus la un moment dat. Ce nu poți tolera sub nicio formă și care sunt totuși greșelile peste care ai putea trece?

Falsitatea, ipocrizia și minciuna.

Ești o cutie plină cu surprize, așa că nu pot să nu te întreb: ce ai acum în pregătire în plan profesional? Nu vorbesc doar despre muzică, poate mai ai și alte proiecte „ținute la secret. Desigur, atât cât ne poți spune…

Am multă muzică în cap pe care încă nu am apucat s-o materializez, deși am muncit exagerat de mult în 2021 (cred că mi-am depășit recordul numărului de ore petrecute în studio… asta și ca urmare a pandemiei). Și stilul care m-a consacrat, și trapanelele, acest stil pe care eu l-am inventat alături de colegii mei de studio de la Golden Boy Society. Acest stil foarte controversat pe care mulți l-au blamat și apoi l-au îmbrățișat ca pe un fiu bun. Multă ipocrizie în industria muzicală de la noi.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton