Horoscop 8 martie 2023. Trei zodii au parte de surprize în plan sentimental

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 8 martie 2023. Sectorul relațiilor de prietenie, a vieții sociale, proiectelor și planurilor pe termen lung este foarte activ azi, 8 martie , 2023. Nativii Taur vor fi interesați de asocieri, de lărgirea cercului de cunoștințe, de planificarea unor strategii. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și au loc dialoguri deschise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 martie 2023 Berbec

Cu cât cineva încearcă să te convingă mai mult că cea mai recentă idee a lui este o garanție de a câștiga bani și că tu chiar ar trebui să fii implicat în ea, cu atât mai repede trebuie să fugi de ei. Fie vor să te mintă, fie nu știu despre ce vorbesc.

Horoscop 8 martie 2023 Taur

Atât munca, cât și bunăstarea ta sunt sub semnul întrebării în acest moment, așa că rezistă nevoii de a-ți forța limitele și oferă-ți în schimb o pauză binemeritată. Chiar dacă ceilalți îți vor reproșa, nu te pot obliga să acționezi în detrimentul tău.

Horoscop 8 martie 2023 Gemeni

O lună plină în semnul dvs. înseamnă că vor fi cu siguranță unul sau două suișuri și coborâșuri emoționale astăzi. Încercați să recunoașteți că, indiferent de ceea ce s-ar spune, este foarte puțin probabil ca cei dragi să vorbească serios, atunci când spun unele lucruri, la supărare.

Horoscop 8 martie 2023 Rac

Ceva de natură creativă la care începeți să lucrați astăzi vă poate aduce mulți bani, dar trebuie să vă asigurați că vedeți acest fapt ca pe o vocație – nu doar o metodă de a face bani în plus. Dacă pui pasiune, te vei srădui să faci o muncă de calitate.

Horoscop 8 martie 2023 Leu

Luna plină de astăzi vă poate afecta încrederea în dvs., dar este doar o fază trecătoare, așa că rămâneți puternic. Privind în urmă, s-ar putea să te întrebi de ce te-au agitat, în privința atâtor lucruri banale.

Horoscop 8 martie 2023 Fecioară

Urmează o perioadă în care vei iniția dialoguri cu partenerul de cuplu pentru reorganizarea finanțelor pe care le dețineți în comun. De asemenea, vei avea intuiție în rezolvarea unor chestiuni legate de intimitate.

Horoscop 8 martie 2023 Balanţă

Posibil, în prima parte din zi, să te gândești cum să rezolvi o situație care apare în relația de cuplu. S-ar putea să fie nevoie să discuți sincer și deschis cu partenerul sau chiar să apelați la cineva de specialitate, care să medieze conflictele dintre voi. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa intimității, și tensiunile dispar, dacă știți cum să reînviați pasiunea în cuplu.

Horoscop 8 martie 2023 Scorpion

În prima parte de zi, Luna îți traversează casa personalității și te ocupi de tine și plăcerile tale, te relaxezi și poate ieși cu prietenele la o cafea. În partea a doua a zilei, este posibil, la propunerea unei prietene, să mergeți la shopping.

Horoscop 8 martie 2023 Săgetător

S-ar putea, în prima parte din zi, să te refaci după o petrecere sau o călătorie. În partea a doua a zilei, apar niște discuții cu partenerul de cuplu despre bani sau administrarea unor sume comune. Dacă nu ajungeți la același numitor comun, s-ar putea să apară tensiuni.

Horoscop 8 martie 2023 Capricorn

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară și pentru rezolvarea sau clarificarea unor chestiuni care țin de relație, moșteniri sau bunuri la comun. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în sectorul călătoriilor, este posibil să programezi și chiar să faci niște rezervări pentru o călătorie sau un schimb de experiență profesional.

Horoscop 8 martie 2023 Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să te preocupe chestiunile gospodărești, mai ales dacă ai fost plecată într-o minivacanță. În partea a doua a zilei, decizi, împreună cu partenerul, că trebuie să schimbați modalitatea de a petrece timpul liber, astfel încât să fiți amândoi mulțumiți.

Horoscop 8 martie 2023 Peşti

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să clarifici o situație în planul sentimental. De asemenea, s-ar putea să discuți cu cineva din familie, de care te simți mai apropiată, să obții niște sfaturi utile în relație. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa muncii și intervin chestiuni profesionale, pe care va fi nevoie să le rezolvi urgent.

FOTO PIxabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton