Un turist american a rămas impresionat de generozitatea românilor. Ce l-a emoționat până la lacrimi: "Nu o să credeți ce s-a întâmplat.."

 Dumitrache Laura
.

Un turist american a venit în România unde a avut parte de un moment emoționant. Acesta a devenit viral pe TikTok după ce a explicat tot ce s-a întâmplat când a venit la noi în țară. Bărbatul a izbucnit în lacrimi, după ce a avut parte de generozitatea românilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Americanul este activ pe rețelele de socializare, iar pe TikTok este urmărit de aproape 60.000 de oameni și are 1,5 milioane de aprecieri. Bărbatul vizitează România în aceste zile, iar la un moment dat a avut parte de un moment emoționant din partea românilor din Alba Iulia.

plabgplabg

Bărbatul a vrut să împărtășească cu fanii lui din mediul online experiența trăită într-un restaurant din Alba Iulia. Americanul a fost impresionat de o familie de români care i-au plătit masa, după ce l-au recunoscut după TikTok.

Citește și: Locuri unde poţi merge cu rulota în România

Citește și:Cât costă o noapte de cazare la una dintre casele Regelui Charles din Valea Zălanului. Suveranul deține 10 proprietăți în România

Citește și:Cum arată cea mai numeroasă familie din România. Georgiana a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani: „Ne descurcăm bine'

Citește și:Reîncarcă-ți bateriile în cel mai nou loc de glamping din Romania

Un turist american a rămas impresionat de generozitatea românilor

Un turist american a venit în România și vizitează fiecare zonă a țării noastre. Bărbatul este activ pe rețelele de socializare, iar pe TikTok este urmărit de aproape 60.00 de persoane. Recent, acesta a postat un clip video în care a povestit cu ochii în lacrimi cum a fost impresionat de o familie de români. Aflat în Alba Iulia, americanul a mers la un cel mai scump restaurant din oraș, iar acolo o familie de români l-a recunoscut și au decis să-i plătească nota de plată.

„Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe TikTok. A venit și soțul ei… Mi-am terminat masa… și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea ce e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum', a spus bărbatul pe TikTok.

Turistul american a lăudat condițiile de cazare din Sibiu

Bărbatul a postat mai multe clipuri video pe TikTok în care vorbește despre România. Acesta a lăudat condițiile de cazare Sibiu și le-a comparat cu cele de care beneficiat în Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

„Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania', a spus turistul american în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton