Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă: „Știe el ce știe!”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu de 11 ani și au împreună șase copii. Cei doi au fost întotdeauna deschiși cu privire la relația lor și au recunoscut că mai întâmpină situații tensionate, însă reușesc să mențină armonia în familia lor. Recent, fosta prezentatoare TV a vorbit despre certurile cu soțul ei și despre modul în care artistul reușește să o împace, după atâția ani împreună. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz-ul autohton. În cei 11 ani de când formează un cuplu, cei doi soți au reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea privată. De-a lungul timpului, aceștia nu s-au ferit să vorbească despre problemele și momentele dificile din căsnicia lor, având în vedere că au o familie atât de mare. Totuși, fosta prezentatoare de la Prima TV a mărturisit că în cuplul lor nu au dispărut gesturile romantice, fiind adesea surprinsă de soțul ei.

se9se9

Când vine vorba de conflictele în cuplu, Anca Serea recunoaște că se mai ceartă cu Adi Sînă, însă astfel de momente sunt din ce în ce mai rare, căci cei doi parteneri sunt dispuși să lase unul de la celălalt și să găsească un numitor comun. După o ceartă aprinsă, artistul este cel care face primul pas spre împăcare și are o modalitate aparte de a se apropia de mama copiilor săi.

Citește și: Anca Serea s-a întors de urgență din vacanță pentru a își duce fiica la spital. Ce a pățit Sarah: 'A avut nevoie de o intervenție chirurgicală care nu suporta amânare'

Citește și: Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă: „Chiar nu e frumos”

Citește și: Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, dar procesul cu postul TV continuă: „S-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea'

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cine este și cum arată tânăra

Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă

După o ceartă aprinsă, Adi Sînă obișnuiește să-i cumpere o nouă pereche de pantofi soției sale. Anca Serea are o colecție impresionată de haine și pantofi, după cum au putut observa telespectatorii în urmă cu trei ani, atunci când și-a prezentat garderoba în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Pantofii aceștia mi i-a adus Adi de la Londra. Sunt cunoscuții pantofi cu talpă roșie, sexy. De fiecare dată, Adi mă surprinde cu câte o pereche de pantofi pentru că știe că-mi plac foarte mult. După ce ne certăm mereu îmi aduce câte o pereche cadou. Știe el ce știe!', a mărturisit Anca Serea, pentru Click!.

Care este secretul căsniciei dintre Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă își fac declarații romantice în fiecare zi și au învățat să depășească mai ușor disputele. Fosta prezentatoare TV recunoaște că este răsfățată de soțul ei, care îi cumpără adesea flori și cadouri.

„Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne spijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive.

Acum, însă, am învățat că tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că cine nu se ceartă nu se iubește. Cât de des ne spunem te iubesc?! În fiecare zi, la fiecare telefon. Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Care a fost cel mai dificil moment din cuplul Anca Serea-Adi Sînă

Invitată într-o emisiune TV, Anca Serea a recunoscut că a existat un moment în care s-a pus problema despărțirii de Adi Sînă.

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat', a dezvăluit Anca Serea, invitată într-o emisiune TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton