Horoscop 4 octombrie 2022. Taurii sunt puși pe cheltuieli

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 4 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o zi excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru orele următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 octombrie 2022. Berbec

Te ocupi până târziu cu treburile gospodărești. Ai lăsat totul deoparte în ultimele zile, iar acum iei decizia să faci o curățenie generală și să faci ordine în tot haosul din casă și din gospodărie. Spre finalul zilei însă, te relaxezi alături de persoanele dragi ție.

Horoscop 4 octombrie octombrie 2022. Taur

Este o zi cu multe cheltuieli importante, dar primești o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să o primești. O încasezi mai repede decât bănuiai la prima vedere, iar asta pică fix când îți făceai cele mai mari griji pentru finanțele tale.

Horoscop 4 octombrie octombrie. Gemeni

Din păcate, treci printr-o dezamăgire pe plan profesional. Ți se oferise o șansă mare, pe care abia o așteptai ca să scapi de problemele financiare, dar realizezi apoi că te-au dus cu zăhărelul, iar intențiile celor cu care ai discutat nu au fost cele mai bune.

Horoscop 4 octombrie octombrie 2022. Rac

Ai parte de schimbări importante, pe toate planurile. Este posibil să apară și niște probleme cu banii, dar ai la cine să apelezi, așa că se rezolvă totul spre seară. Îți dai timpul necesar ca să te bucuri de spațiul tău, atât fizic, cât și mental.

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Citește și: Ce zodii sunt înșelate ușor de ceilalți

Citește și: Ce greșeală faci în dragoste în funcție de zodie

Citește și: Horoscopul lunii octombrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 4 octombrie 2022. Leu

Zboară banii din buzunar precum zilele din calendar, dar toate cheltuielile au un scop foarte util și foarte bine stabilit. Ai nevoie de niște investiții majore ca să poți duce la bun sfârșit un proiect care a durat mai mult timp decât te așteptai inițial.

Horoscop 4 octombrie. Fecioară

Pornești la drum împreună cu o persoană care îți este tare dragă. Această călătorie vă ajută să descoperiți lucruri noi despre voi înșivă, dar și despre relația voastră. S-ar putea ca anumite detalii să vă ia complet prin surprindere în această zi.

Horoscop 4 octombrie 2022. Balanță

Este zi de distracție în familie. Poate o nuntă sau un botez. Se reunesc toți cei dragi și sunteți puși pe voie bună, dar și pe cheltuieli. A trecut destul de multă vreme de când v-ați mai bucurat de o astfel de ocazie, cu adevărat specială.

Horoscop 4 octombrie 2022. Scorpion

Îi faci o surpriză frumoasă partenerului de viață, cuiva din familie sau unui prieten bun. Nici măcar nu te uiți la bani când vine vorba despre fericirea acestei persoane. Gestul tău este mai mult decât binevenit, căci a trecut recent printr-o perioadă dificilă.

Horoscop 4 octombrie. Săgetător

Ești nevoit/ă să apelezi la o persoană din trecut, cu care nu te-ai înțeles prea bine. Cu toate acestea, alegi să te faci frate cu dracul până treci puntea, așa cum se spune în popor. Ai o problemă serioasă, care necesită o soluție rapidă ca să ieși din acest impas.

Horoscop 4 octombrie 2022. Capricorn

Lucrurile merg tot mai bine pe plan sentimental, după o perioadă dificilă, cu tensiuni și incertitudini. Apelezi la sfaturile cuiva mai înțelept, care îți luminează calea și îți arată încotro trebuie să te îndrepți, ca totul să se rezolve fără alte obstacole.

Horoscop 4 octombrie. Vărsător

Ai mult de muncă, dar te bucuri că te-ai eliberat în avans de alte responsabilități care îți ocupau mult timp. Nu reușești să termini chiar tot ce ți-ai propus, dar asta nu te îngrijorează, căci ai dus aproape totul până la capăt cu succes.

Horoscop 4 octombrie. Pești

Investești în materiale pentru o pasiune de-ale tale sau poate chiar într-o idee de afaceri. Simți cum te-a cuprins spiritul de antreprenor, așa că te decizi să îți iei inima în dinți și să dai viață ideilor care ți-ar putea aduce câștiguri semnificative.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton