Ce defecte are Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, în opinia lui Betty, fiica ei viregă: „Ea știe, mereu îi spun”

 Ifrim Georgiana
.

Betty Salam, provocată să spună defectele Roxanei Dobre, la emisiunea lui Cătălin Măruță. O bună bucată de vreme, s-a speculat faptul că între fiica lui Florin Salam și actuala soție a acestuia ar exista o relație încordată. Cu toate acestea, artista a dezvăluit faptul că se înțelege extraordinar cu partenera tatălui său, chiar dacă au mai existat mici neînțelegeri. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Betty Salam a dezvăluit care sunt defectele mamei ei vitrege.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului însă, a curs multă cerneală cu privire la relația dintre Betty Salam, fiica cea mare a artistului, și Roxana Dobre, mama ei vitregă. În cadrul podcastului „Fiță cu Adiță', artista a mărturisit că partenera de viață a tatălui ei este cea mai bună prietenă a sa. Mai mult, aceasta a confirmat faptul că, la un moment dat, relația dintre ele a fost una rece, din cauza oamenilor din jurul lor. Acum, invitată la rubrica „Sosurilor iuți', Betty Salam a dezvăluit, în direct, care sunt defectele Roxanei Dobre.

betty-1betty-1

Citește și: Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital:„Se reface. Trebuie să…'

Citește și: Betty Salam a plecat de acasă, după o ceartă cu soțul ei:”M-am dus la…”

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții'

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Ce defecte are Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Rubrica „Sosurilor iuți' a pus mai multe vedete din România în ipostaza de a răspunde la întrebări incomode. Printre invitați, se numără Andreea Marin, Iulia Albu, Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu, Gheorghe Turda sau Gabriela Cristea.

În ediția trecută, Betty Salam a fost cea care a răspuns întrebărilor controversate. Aceasta a fost provocată să spună trei defecte ale soției tatălui ei. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit răspunsul imediat.

„Roxana, te iubesc! Uneori se supără fără motiv. E supărăcioasă. Este nerăbdătoare și… prea sufletistă. Uneori e un defect. Nu are răbdare. Ea știe, îi spun mereu chestia asta', a susținut artista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ce întrebări a mai primit fiica lui Florin Salam

În cadrul rubricii „Sosurile iuți', Betty Salam a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode.

„Spune-ne numele unei femei, apoi al unui bărbat din showbiz cu care ai avea o aventură de noapte dacă ai fi sigură că nu afla nimeni', a fost prima întrebare la care a răspuns Betty Salam.

Aceasta a mărturisit că alegerile sale sunt Mihai Bendeac și Corina Caragea.

Ulterior, aceasta a fost provocată să dezvăluie numele unui artist cu care nu ar putea colabora, din cauza faptului că nu sunt pe aceeași lungime de undă. Betty Salam a spus numele lui Zanni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton