Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf nu mai au voie nici să se sune! Decizia instanței după ce ambii au cerut ordin de restricție

 Laciu Andreea
.

S-a aflat acum, în mod oficial, care este decizia instanței după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au cerut fiecare câte un ordin de restricție împotriva celuilalt. Pe lângă procesul de divorț, instanțele la care au apelat sunt nevoite să analizeze și să ia decizii și în cazul mai multor plângeri făcute de cei doi soți. Ultima oară când s-au întâlnit, s-a lăsat cu scene șocante, pentru că impresara și antrenorul s-au luat pur și simplu la bătaie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a petrecut incidentul respectiv, Anamaria Prodan a fost la INML, acolo unde a fost surprinsă cu o mână în ghips, în timp ce și șchiopăta. În schimb, Laurențiu Reghecampf a petrecut apoi pe cinste alături de prieteni, dar și de Corina Caciuc, cu ocazia botezului lui Liam, fiul pe care îl are din noua lui relație.

anamaria-prodan-0anamaria-prodan-0

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au primit decizia instanței privind ordinul de restricție

După ce au cerut amândoi câte un ordin de restricție, unul împotriva celuilalt, se pare că Judecătoria Buftea a aprobat ambele cereri formulate de cei doi soți, informează Digisport.ro.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima, se precizează în sentinţă.

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț. Impresara renunțase, în acte, la „Prodan'

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav: „Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…”

Citește și: Prietenul Anamariei Prodan dezvăluie cum s-a ajuns la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf: „A sărit gardul și…'

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se mărită. Cum arată inelul de logodnă: „Mie mi se pare perfect!”

Reghe nu se mai poate apropia de impresară timp de patru luni

Nici antrenorul nu mai are voie, conform deciziei instanței, să o contacteze sub orice formă pe cea care încă îi este soție în acte.

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela.

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima„, se arată în cea de-a doua parte a sentinţei date de Judecătoriei Buftea, conform sursei citate anterior.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

Scenele de groază au avut loc chiar la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov. După ce imaginile au devenit virale și au ajuns în presă, Poliția Snagov a declanșat o anchetă. Se pare, conform informațiilor apărute zilele trecute, că antrenorul ar fi vrut să își vadă fiul, pe Bebeto, dar vizita lui a stârnit, în cele din urmă, un scandal monstru. Cearta dintre cei doi soți s-a transformat rapid într-o adevărată luptă fizică, iar scandalul s-a terminat la secția de Poliție, iar autoritățile au deschis dosare penale.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton