Horoscop 29 noiembrie 2022. Zodiile care se luptă cu probleme din trecut

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Azi, unele zodii se vor confrunta cu situații nerezolvate din trecut, cele mai multe de natură amoroasă. Mai mult, vor fi tentate să plece urechea la zvonuri nejustificate. În general, va fi o zi bună pe plan financiar, dar și profesional, pentru majoritatea nativilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 noiembrie 2022. Berbec

Încăpățânarea de care dai dovadă se va dovedi constructivă azi pe plan profesional, unde vei reuși să te impui în fața superiorilor. Această victorie îți va aduce însă sarcini noi, banii va trebui să-i mai aștepți… Îți merge bine și pe plan amoros, unde e posibil să apară schimbări de bun augur.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Taur

Ai foarte mult de lucru azi, dar vei reuși să rezolvi toate taskurile la timp. Asta îți va permite să te bucuri de mai mult timp liber în compania prietenilor, spre seară. Latura financiară este bine aspectată, așadar vei avea parte de o surpriză de proporții. Nu te grăbi să cheltuiești însă toți banii la shopping online!

Horoscop 29 noiembrie 2022. Gemeni

Viața profesională te dezamăgește, în schimb ai reușit să faci niște economii care te vor ajuta să-ți petreci Sărbătorile așa cum ai visat. Singura ta problemă majoră este… amorul. Cineva din trecut a revenit în viața ta și, chiar dacă a fost o relație toxică, încă mai speri că s-a schimbat. Nu e cazul să te entuziasmezi!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 29 noiembrie 2022. Rac

Aștepți cu nerăbdare mini-vacanța de Sărbători, pe care consideri că o meriți din plin. Iar asta nu e singura veste bună… Azi s-ar putea ca superiorii tăi să-ți ofere o primă sau o mărire de salariu. Din păcate însă, relația ta de cuplu întâmpină probleme care nu mai suportă amânare sub nicio formă!

Horoscop 29 noiembrie 2022. Leu

Vremea de afară te dă peste cap și nu ai niciun chef de muncă… Profesional nu-ți merge așa cum visai și nici banii nu-ți dau motive să zâmbești. În schimb, cu dragostea stai bine, în special dacă ești într-o relație de cuplu cu vechime. Și nativii singuri au azi însă șanse să cunoască pe cineva potrivit.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Fecioară

Apar schimbări pe plan profesional, însă nu te culca pe o ureche, fiindcă e competiție mare pentru postul la care visezi! Chiar dacă anul e pe sfârșite, încă se pot întâmpla multe! Și relația ta de cuplu este pusă la încercare, iar asta din cauza unei povești mai vechi din viața ta, care stârnește gelozia partenerului.

Horoscop 29 noiembrie. Balanță

Îți merge bine pe toate planurile azi, însă nu prea ai curaj să iei decizii care ți-ar putea strica în vreun fel liniștea interioară și comoditatea traiului. Partenerul tău de viață te va surprinde însă cu o veste care te va da peste cap și va apărea inclusiv tentația de a încheia relația de cuplu.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Scorpion

În viața ta apar o mulțime de oportunități și, dacă vei ști să-ți joci cărțile cum trebuie, vei avea doar de câștigat. Azi ai noroc inclusiv la bani și, paradoxal, și în dragoste, pentru că te vei concilia cu partenerul. Nativii singuri au toate șansele azi să-și întânească sufletul-pereche.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Săgetător

Configurația astrală te favorizează, însă totul e să vrei și tu să faci ceva cu viața ta personală. Ești complet dependentă de job și altceva nu mai vrei să vezi! Din păcate, timpul trece și peste tine, și curând va fi prea târziu să-ți mai întemeiezi o familie… Dacă ai deja partener, nu e prea fericit că te dedici 100% muncii.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Capricorn

Azi vei uza de toate calitațile tale pentru a face rost de bani, fiindcă ești într-un mare impas, creat tot de tine, ce-i drept. În cele din urmă, vei reuși să scapi din clinci, însă te va costa niște favoruri usturătoare pe viitor. În compensație, planul amoros e excelent aspectat, iar azi vei simți asta din plin.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Vărsător

Ai foarte mult de lucru și la job, și acasă, dar asta nu te împiedică să-ți faci planuri pentru apropiata vacanță. Mai mult, visezi la o evadare în doi, într-o locație exotică și vei face tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îndeplini planul. Partenerul tău de viață s-ar putea să nu fie însă la fel de entuziasmat…

Horoscop 29 noiembrie. Pești

Pentru tine, viața era mai frumoasă acum câțiva ani, așa că te gândești constant la cineva care ți-a populat gândurile în trecut. Nu te sperie nici măcar gândul că el ar putea fi într-o altă relație! Înainte de a suferi o dezamăgire majoră, învață să te bucuri de ce ai și nu mai da vrabia din mână, ca de obicei…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton