Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere: „Îți mulțumesc că m-ai facut mamă”

 Dumitrache Laura
.

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Anastasia a avut parte de o petrecere grandioasă, organizată de părinții săi. Artista a decis să marcheze marele eveniment organizând o petrecere tematică, iar, pe contul ei de Instagram, Nicole a transmis un mesaj emoționant. Iată ce obiecte a ales micuța Anastasia de pe tavă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Artista a sărbătorit-o pe Anastasia, organizând o petrecere de neuitat. Cântăreața și soțul ei au devenit părinți în urmă cu un an, iar viața celor doi s-a schimbat radical. Nicole se declară împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional.

anastasiaanastasia

Pentru petrecerea de un an a fiicei sale, Nicole Cherry a ales o temă de poveste. Vedeta a ales „Alice în Țara Minunilor', opera lui Lewis Carroll și atât ea, cât și Anastasia, s-au îmbrăcat precum personajul prinicipal, în rochie albastră, cu sorț alb și guler dantelat.

Citește și: Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia:„Nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta' / EXCLUSIV

Citește și:Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie.Fiica artistei a avut două ținute

Citește și:Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit:”Nu m-au căutat”

Citește și:Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă:„Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?'

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an, iar cu această ocazie, artista i-a organizat o petrecere de vis. Artista și soțul ei și-au dorit ca fiica lor să aibă parte de o aniversare de neuitat. Weekend-ul acesta, Nicole a sărbătorit-o pe fiica sa, Anastasia. Pentru petrecerea de un an a micuței, artista a ales tema „Alice în Țara Minunilor'.

Atât artista, cât și fiica ei, au purtat rochii albastre, cu șorț alb și guler dantelat. Decorul a fost unul de poveste, iar tortul minunat. Candy barul a fost format din personaje din carte, precum Regina de Inimă-Roșie, Pălărierul Nebun, Iepurele de Martie, Regele de Inimă Roșie, Pisica de Cheshire și multe alte personaje animate. „Acum un an am devenit mama si am cunoscut cea mai profunda forma de iubire neconditionata.Iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu mama.Iti multumesc ca m-ai facut mama.La multi ani, fetita mea perfecta! „, s fost mesajul postat de Nicole pe Instagram, de ziua fiicei sale.

Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă

Anastasia, fiica lui Nicole Cherry a fost favorita petrecerii. Atunci când i-a fost prezentată tava cu obiecte, micuța a ales o seringă, un parfum, iar cel de-al treilea obiect ales de Anastasia a fost ceasul.

Petrecerea organizată de ziua micuței a fost una de neuitat atât pentru părinții Anastasiei, cât și pentru invitați. Pe 19 mai, anul acesta, Nicole și soțul ei, Florin Popa, au botezat-o pe Anastasia. Nicole a devenit mamă la vârsta de 23 de ani, declarând că i s-a schimbat total viața de când a adus-o pe lume pe Anastasia.

Nicole Cherry, despre cel de-al doilea copil

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a devenit mamă în urmă cu un an. Nicole este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, având o carieră de succes. Pe plan personal, vedeta se declară împlinită, având o câsnicie cu Florin Popa, iar împreună au o fetiță. Recent, cântăreața ne-a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă a doua oară. 'Momentan, ne dorim să-i oferim toată atenția Anastasiei. Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?! Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum', ne-a declarat Nicole Cherry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton