Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce a pățit Thomas Jay: ”S-a gândit el să facă...”

 Calin Maria Bianca
.

Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Prezentatoarea TV nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente, asta fiindcă micuțul Thomas nu se simte deloc bine. Problemele de sănătate și-au făcut apariția încă de sâmbătă seară, însă nici acum nu i-au trecut complet. Iată ce a pățit băiețelul lui Lili Sandu, dar și ce declarații a făcut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Lili Sandu le-a dat fanilor ei o veste neașteptată. Prezentatoarea TV le-a povestit că nu este în cea mai bună formă a ei încă de sâmbătă, asta fiindcă fiul ei se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Din nefericire, nu este vorba despre o boală gravă, ci doar despre o răceală, care însă a speriat-o pe mama micuțului.

lili-sandu-8lili-sandu-8

Cu toții știm că Lili Sandu este una dintre persoanele publice care se afișează cu zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare TV molipsește pe toată lumea cu starea ei pozitivă atunci când apare pe micile ecrane. De asemenea, este destul de activă în mediul online, motiv pentru care fanii și-au pus numeroase semne de întrebare când au observat că este absentă.

Citește și: Cum percepe Lili Sandu diferența de vârstă, de 12 ani, dintre ea și iubitul ei, Silviu Țolu:„Nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu:„Mi-aș fi dorit să pot, dar…'

Citește și: Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:”Nu pot comenta deciziile altora”

Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei

Prezentatoarea TV și-a dat seama că fiul ei nu se simte foarte bine încă de sâmbătă. A crezut că o să-i treacă, însă noaptea i-a făcut febră foarte mare. Nu a stat deloc pe gânduri și a mers de urgență la spital, în timp ce își anula toate planurile pe care le avea pentru weekend.

Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41. Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine.', a mărturisit Lili Sandu, în cadrul unei emisiuni TV.

Lili Sandu și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a micuțului

Toată lumea a observat faptul că Lili Sandu este absentă de pe rețelele de socialiare. Fanii i-au trimis numeroase mesaje prezentatoarei TV, însă aceasta a păstrat tăcerea o perioadă. Imediat cum fiul ei a început să se simtă mai bine, și-a ținut fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, a postat și o imagine alături de cel mic, de pe patul de spital, moment în care i-a îngrijorat pe fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

'Se face bine. Te pupă mami!', a mai zis Lili Sandu.

Lili Sandu și Silviu Țolu au o relație de 7 ani

Lili Sandu are mereu un umăr pe care se poate baza oricând și la orice oră. Frumoasa prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Silviu Țolu. Cei doi se iubesc de mai bine de 7 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel. Cei trei formează familia ideală și mereu au grijă să petreacă timp de calitate împreună.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton