Horoscop 28 septembrie 2021. Leii stau bine cu dragostea

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 28 septembrie 2021. Leii stau foarte bine cu dragostea astăzi, după o perioadă în care au existat multe neînțeleri în cuplul lor sau întâlniri ratate cu posibili iubiți. Iată că, pe 28 septembrie, iese soarele pe strada Leilor. Ce spun astrele și pentru celelalte zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Berbec

Criza emoțională, verificaţi-vă sentimentele. Feriți-vă de excesele financiare. Proiectele profesionale vor avea succes. Sunteţi în formă maximă.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Taur

Fiţi mai duri cu cei care vă fac rău, altfel dumneavoastră veţi fi cei care vor suferi.  Reproșurile nu vor lipsi astăzi, iar faptul că vor veni din partea unui apropiat nu îți va pica deloc bine. Din punct de vedere financiar, se pare că veţi primi o sumă de bani de la cineva cunoscut.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Gemeni

Relația cu partenerul este satisfăcătoare. Investițiile vă vor fi benefice. Munca în echipă ajută la depășirea problemelor, astăzi.  Nu ar fi exclus să ai o ieșire nervoasă astăzi, iar mai apoi să îți pară rău pentru felul în care ai reacționat.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Rac

Nu lăsați ca familie să intervină în relaţia de cuplu. O zi bună pentru a vă rezolva problemele financiare. Contează pe favorurile unei persoane din mediul tău de lucru, potrivit antena3.ro.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Leu

Astăzi, veţi recâştiga încrederea partenerului. Finanţele dumneavoastră se vor îmbunătăţi astăzi. O îmbunătățire la locul de muncă începe să aibă loc.

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură:„Am pus mâna și copilul…’

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: Carlas Dreams vorbeşte despre retragerea din muzică.Dezvăluiri din viaţa artistului

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Fecioară

Va fi una din acele zile în care parcă nimic nu merge cum trebuie. Va fi nevoie să ai foarte multă răbdare. Dacă nu te organizezi bine la locul de muncă, vei fi stresat. Ai nevoie de timp pentru tine.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Balanţă

Nu renunțați la viața dvs. socială, petreceți timpul cu prietenii. La job sunteţi stresaţi, iar asta vă cam încetineşte. Va fi o zi cu multă agitație și bătaie de cap.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Scorpion

Veţi prețui compania prietenilor. Ambiția de lucru este bună, dar în măsura corectă. Astăzi, aveţi nevoie de odihnă. Astrele vă recomandă să vă odihniţi mai mult.

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a-ți invita partenerul la film. Echilibrul dvs. vă permite să faceți acea călătorie de vis la care visaţi de mult. 

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Capricorn

Astăzi, a venit momentul să scăpaţi de tensiunile şi stresul acumulat în ultima perioadă. Ai acumulat niște frustrări în ultima perioadă și simți că trebuie să spui tot ce ai pe suflet. Faceți față discuţiilor la muncă cu calm și răbdare. 

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Vărsător

Aveţi nişte cheltuieli neprevăzute, iar asta vă face să apelaţi la un prieten pentru ajutor. În relaţia de cuplu, astăzi, vă bucuraţi de compania celuilalt. Starea dumneavoastră mentală este foarte bună. 

Horoscop 28 septembrie 2021 pentru Peşti

Ceea ce a început ca o glumă se poate termina cu multă pasiune. Dacă ieşiţi cu cineva, se pare că începeţi să vă îndrăgostiţi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton