Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19: „Nu mă pot concentra, am niște lucruri...”

 Sutiu Theodora
.

Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19. În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea lui Măruță, cântăreața a ținut să vorbească despre starea ei actuală de sănătate, dar și despre speculațiile privind boala care încă nu i-a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19. Artista a infirmat toate zvonurile, spunând că este prima dată când se confruntă cu acest fel de probleme de sănătate, deși în presă s-a scris că s-a infectat pentru a doua oară.

monica-1-1monica-1-1

Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19.

Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19. Totodată, ea spune că simptomele pe care le are nu o lasă deloc să muncească, deși în ultimele zile s-a simțit mult mai bine, lucru care arată că tratamentul pe care îi ia își face efectul.

Ce simptome are acum Monica Anghel, după ce a luat COVID-19. Ea a povestit că a avut un concert la Alba Iulia, un concert în aer liber și a plouat, așa că s-a gândit că a răcit, însă a făcut și un test rapid, acasă, care a ieșit pozitiv. Ulterior, Monica Anghel a făcut și testul PCR. 

„Nu mă pot concentra, am niște lucruri de învățat și nu mă pot concentra. Îi mulțumesc foarte mult domnului Viorel Păunescu și domnului Gigi Becali pentru că mi-au trimis niște medicamente foarte bune.

Am luat legătura cu medicul meu de familie, mi-a spus ce trebuie să iau, am primit și aceste medicamente, sunt niște antivirale', a povestit Monica Anghel.

Citește și: Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt:'În cazul meu, boala a debutat cu…'

Citește și: Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt:„Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate’

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19

Citește și: Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe

Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19

Monica Anghel dezvăluia, pe 23 septembrie, pe Instagram, că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, deși este vaccinată cu schema completă.

Din fericire, cântăreața se simte bine, nu are nevoie să meargă la spital și a povestit cum a debutat boala.

„În cazul meu, boala a debutat ca o răceală, gripă, dureri musculare și o stare febrilă. Din fericire, sunt un om conștiincios și mi-am făcut un test rapid care a ieșit pozitiv, după care am mers și am făcut și testul PCR.

După test, am anunțat pe toată lumea cu care am intrat în contact săptămâna trecută, nici unul din cei cu care am intrat în contact nu sunt pozitivi. Acum sunt acasă, urmez schema de tratament și totul este OK.

Înțeleg că, dacă nu eram vaccinată, existau riscuri mari, dar așa totul este mai ușor și e bine că sunt acasă’, a mărturisit Monica Anghel pentru Playtech.ro.

Marcel Pavel i-a fost alături

Monica Anghel dezvăluia, pe 23 septembrie, pe Instagram, că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, deși este vaccinată cu schema completă. Din fericire, cântăreața se simte bine, nu are nevoie să meargă la spital și a povestit cum a debutat boala.

Marcel Pavel este prieten de mulți ani cu Monica Anghel. Astfel, ca un bun amic, el nu a stat pe gânduri și a contactat-o imediat cum a aflat că s-a infectat cu COVID-19.

Artistul a ținut să-i fie alături, pentru că știe cât i-a fost de greu atunci când a fost și el bolnav.

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta', a declarat Marcel Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton