Jean Gavril a devenit tată. Ce nume special a ales pentru fiica lui

 Miniosu Alexandra
.

Jean Gavril a devenit tată. Cântărețul și soția lui, Bianca, sunt în culmea fericirii. Duminică, celor doi li s-a îndeplinit cel mai mare vis. Fiica lor a venit pe lume, iar fericiții părinți s-au gândit deja la un nume special pentru micuță. Vă spunem de pe acum că fetița lor nu va purta doar unul, ci două prenume!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jean Gavril a devenit tată de fată! Partenera lui de viață, Bianca, au adus-o pe lume pe fiica lor, dumincă, pe data de 26 septembrie. Încă din prima clipă, micuța a devenit centrul Universului lor. Au așteptat cu emoție și nerăbdare să-și strângă puiul de om la piept, mai ales că a fost o sarcină destul de grea.

j1-4j1-4

Familia lui Jean Gavril s-a mărit așadar chiar în zi de sărbătoare, duminica. Cântărețul și soția lui, Bianca, nu-și mai încap în piele de fericire și sunt cei mai „proaspeți' părinți din showbiz. Artistul a povestit că nimic nu se compară cu bucuria de a ține-o în brațe pe micuța lor, iar tot ce-și dorește este să fie sănătoasă.

Citește și: Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte:„Aveam sistemul imunitar slăbit'

Citește și: Scene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV.Protagoniștii sunt Emilian Oprea și Anda Sârbei

Citește și: Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi, în direct:„E o femeie…'

Citește și: De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui:„Am lovit-o…'

Jean Gavril a devenit tată

În același timp, Jean Gavril a dezvăluit și ce nume au ales el și soția lui pentru fetiță. Micuța va avea două prenume speciale, iar acestea sunt Eva Marina.

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate.

Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici', a declarat Jean Gavril, conform newsweek.ro.

Ce nume special a ales pentru fiica lui

Și proaspăta mămică și-a exprimat public entuziasmul. Soția lui Jean Gavril a mărturisit că pentru ei Eva Marina este rezultatul iubirii lor. Își vor da toată silința ca pentru ea să fie „cele mai bune variante ale lor', dorindu-și ca micuței să nu-i lipsească nimic.

Partenera lui Jean Gavril a mai povestit că sarcina nu a fost mereu ușor de dus. Bianca a trecut prin momente delicate în primul trimestru, atunci când a avut COVID-19, dar și în al doilea, cât a aflat că suferă de diabet gestațional. Din fericire, micuța lor e sănătoasă și le bucură fiecare clipă.

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean, vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre.

Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional.

Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă. Am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni', a transmis și soția cântărețului.

Și alți colegi de-ai lui Jean Gavril au devenit părinți

Jean Gavril este încântat că s-a alăturat tăticilor din showbiz. Mai mulți prieteni și colegi de-ai lui de la HaHaHa au devenit părinți, iar acum au un alt lucru în comun, pe lângă pasiunea pentru muzică.

„Este un tren în care mai mulți prieteni și colegi de-ai mei de la HaHaHa au devenit părinți. Smiley este, de puțin timp, tată. Feli are și ea un copil mic, dar mai sunt și alții printre noi. Sunt sigur că, pe lângă că suntem prieteni și lucrăm foarte bine împreună, faptul că acum suntem părinți ne va uni și mai mult', a adăugat artistul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton