Horoscop 28 noiembrie 2021. O zodie plănuiește să-și mărească familia

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Se anunță o zi plină de surprize. O zodie plănuiește să-și mărească familia, după ce relația cu partenerul de viață devine și mai închegată. Unele își vor vizita rude dragi, iar alți nativi vor avea parte de multă distracție. Iată cum stau zodiile pe 28 noiembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 noiembrie 2021. Berbec

Pentru Berbeci, ziua de duminică este cu adevărat o zi de sărbătoare. Primesc vești bune, la care au sperat de mult timp, încă de dimineață. Se pot bucura în voie de timpul liber, pentru că grijile lor parcă s-au evaporat. Astfel, pot sta cu familia sau persoana iubită și depăna amintiri. Clipele petrecute cu cei dragi le vor încărca bateriile pentru săptămâna ce vine.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Taur

Situația stă complet diferit pentru Tauri. Au agenda încărcată și simt că nu mai fac față problemelor. Se vor simți stresați și, de multe ori, depășiți de situație. Ar trebui să inspire adânc și să-și organizeze mai bine timpul. Vor vedea că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par. Cu puțină răbdare și pricepere, ei vor reuși să-și elibereze programul.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de 28 noiembrie va fi una plină de prosperitate. La fel ca Berbecii, se pot întâlni cu persoanele dragi și pot petrece timp prețios împreună. Ba mai mult, e posibil să plece cu persoana iubită într-o mini-vacanță, menită să îi elibereze de stresul pe care l-au acumulat în ultima perioadă. Se vor bucura de natură și de frumusețile ei.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Rac

Racii vor fi lăudați de ceilalți pentru altruismul lor. Vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Un amic va simți să li se confeseze, iar ei sunt gata să-l asculte și să îi ofere un umăr pe care să plângă. Vor fi răsplătiți în viitor pentru gestul lor, pentru că vor primi și ei, la rândul lor, ajutorul de care au nevoie. De asemenea, e o zi excelentă pentru noi începuturi pe plan amoros.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Leu

Leii simt nevoia să mai zăbovească în pat, însă un apel telefonic le dă planul peste cap. Li se cere ajutorul și sunt nevoiți să treacă la treabă. Răsplata va veni spre seară, din partea persoanei iubite. Relația lor se va suda și mai mult și e posibil să pună în discuție și o eventuală căsătorie. Unii dintre ei chiar plănuiesc să-și mărească familia.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: Ce va trăi zodia Săgetător în iarna 2021-2022.Se anunță trei luni pline

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 28 noiembrie 2021. Fecioară

Fecioarele sunt dornice să încerce lucruri noi. După ce au trecut printr-o perioadă destul de delicată, se simt din nou pline de viață și gata să spună „DA' provocărilor. E posibil să-și descopere noi pasiune, menite să-i relaxeze în cele mai stresante zile. Au parte de o duminică liniștită și sunt pregătiți de muncă pentru săptămâna viitoare.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Balanță

Balanțele nu au prea mult timp de odihnă, dar nu le deranjează. Sunt dornice să se implice în noi proiecte și speră să realizeze lucruri mărețe în viitor, pe plan profesional. Încă din prima parte a zilei își dau întâlnire cu niște persoane influente, pentru a le împărtăși ideile lor. Înainte de a forma un parteneriat cu ele, ar fi indicat să se gândească foarte bine înainte la ce variantă să aleagă.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Scorpion

Scorpionii își vizitează o rudă dragă, pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp. Vor depăna împreună amintiri frumoase și se vor uita împreună peste fotografiile din copilărie. Va fi o zi încărcată de nostalgie, însă, care le va umple sufletul de bucurie.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii se simt parcă urmăriți de trecut. O persoană cu care au încheiat demult orice legătură poate să apară din nou în viețile lor. Înainte de a decide dacă se îi mai dea sau nu o șansă, acești nativi ar trebui să cântărească foarte bine lucurile. Altfel, riscă să facă aceleași greșeli ca acum câțiva ani.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Capricorn

Capricorn au parte de mult noroc pe plan personal. Vor întâlni o persoană nouă atunci când se așteaptă cel mai puțin. Treptat, vor descoperi că au foarte multe pasiuni împreună. Sunt pregătiți să facă pași mari în viața sentimentală și simt să se lase duși de val. Nu e greșit, însă, ar fi indicat să-și ofere încrederea deplină doar după ce își clarifică anumite lucruri.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii sunt mai sociabili ca oricând. Comunicarea va fi cheia succesului pentru ei în această zi. Își pot face noi prieteni sau se pot implica în noi proiecte pe placul lor. Vor avea timp de distracție până la finalul zilei, pentru că mai spre seară va fi nevoie de ei pentru rezolvarea unor probleme.

Horoscop 28 noiembrie 2021. Pești

Peștii sunt ghinioniști în plan personal. E posibil să se simtă tradați de un prieten la care țin foarte mult. În loc să-i mai acorde încă o șansă, pe lângă cele câteva sute, ar trebui să dea dovadă de maturitate și să renunțe la relațiile toxice din viețile lor. Deși poate părea greu, ulterior, vor vedea că asta e cea mai bună soluție.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton