Cine este Laurențiu Reghecampf. Totul despre viața lui

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Laurențiu Reghecampf. În prezent, Laurențiu Reghecampf este cunoscut de toată lumea. A devenit celebru în toată țara, dar și peste hotare, datorită carierei sale în lumea fotbalului. Deși de-a lungul timpului a „adunat' mii de fani, puțini știu cine este, de fapt, antrenorul de la universitatea Craiova. Iată câteva detalii neștiute despre viața lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai celebri antrenori din țara noastră. A debutat în fotbal încă de la o vârstă fragedă, iar după retragere, a rămas în lumea sportului în calitate de antrenor. Acum, el antrenează echipa Universitatea Craiova. Iată cum s-a îndrăgostit vedeta de acest sport!

cine-e-laurentiu-reghecampf-2cine-e-laurentiu-reghecampf-2

Cine este Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are vârsta de 46 de ani. Numele lui complet este Laurențiu Aurelian Reghecampf. El s-a născut pe data dre 19 septembrie 1976, la Târgoviște. Și-a început cariera de fotbalist ca mijlocaș dreapta, în orașul natal, la echipa FCM Târgoviște. Ulterior, în perioada 1993-1994, el a fost împrumutat de o echipă din Austria, SKN St. Pölten. Astfel, el a ajuns cunoscut și peste hotare.

Citește și: Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan.Fiul său, Luca, este direct implicat

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„A stat cu noi în casă până după nuntă'

Citește și: Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, dezvăluiri despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceaușescu și Donca Mizil:„Relaţia a durat 15 ani'

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile în care a fost bătută:„Regret că am iertat. Un bărbat care ridică mâna la tine…'

Cine este Laurențiu Reghecampf

Cine este Laurențiu Reghecampf. Câțiva ani mai târziu, Laurențiu Reghecampf a ajuns la echipa Steaua București. A evoluat aici din 1996 pânăîn 2000. După aceea, antrenorul a jucat în Germania, la mai multe echipe, FC Energie Cottbus, Alemannia Aachen și FC Kaiserslautern. În ceea ce privește echipa națională, acesta a jucat un meci împotriva Danemarcei, în anul 2003.

Laurențiu Reghecampf a fost pasionat de fotbal încă din copilărie. A povestit că, spre deosebire de generația de astăzi, el stătea mai mereu pe afară, ca să se joace cu mingea. A mărturisit că era un copil fericit, mai ales când se întâlnea cu prietenii lui și făceau diferite activități până la lăsarea serii.

„De multe ori am discuții și le spun copiilor mei că ei habar n-au ce înseamnă copilărie! Majoritatatea timpului îl petrec în casă. Stau toată ziua pe calculator, pe telefoane. Noi nu aveam așa ceva, și ce fericiți eram… Aveam o minge! Ne bucuram de ea în fiecare zi. Băteam mingea toată ziua, de dimineață până seara. Și mai aveam câteva jucării cu care ieșeam afară, în fața blocului.

Ieșeau toți băieții din bloc și ne jucam împreună… Abia ne băgau în casă părinții! Aia era copilărie, nu asta d-acum când totul este cu gadgeturi de care au devenit dependenți', spunea Laurenţiu Reghecampf în urmă cu ceva vreme, conform kftele.ro.

Totul despre viața lui

Cine este Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf s-a retras din fotbal în anul 2009. La scurtă vreme a început cariera lui de antrenor. Prima echipă pentru care a fost antrenor principal a fost FC Snagov, în 2009. Ulterior, la antrenat echipele FC Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, Steaua București, Al-Hilal FC, Al Wahda FC, Al Wasl FC, Al-Ahli. Anul acesta, în 2021, el a revenit la Craiova și e antrenor al echipei CS Universitatea Craiova.

În ceea ce-i privește viața sentimentală, Laurențiu Reghecampf a fost însurat de două ori. Prima dată, atrenorul a fost căsătorit cu fosta lui soție, Mariana. Din mariajul lor a rezultat o fată și un băiat. Și-au unit destinele în 1994, când el avea doar 19 ani, iar femeia era cu 10 ani mai mare. Mai târziu, în 2002, ea l-a adus pe lume pe fiul lor, Luca. Ea ar fi născut și o fată, în 1997, însă nu ar fi trăit decât un an, din cauza unei malformații congenitală la inimă.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit de două ori

Cine este Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan, încă soția lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre fiul lui, Luca, în cartea ei. Conform spuselor impresarei, ar fi făcut cunoștință cu tânărul pe vremea când acestea avea 4 ani și jumătate.

„(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…).

Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită', a scris Anamaria Prodan în cartea ei, conform Fanatik.ro.

Reghe are un băiat din prima căsnicie, cu Mariana

Cine este Laurențiu Reghecampf. Deși nu e mama lui biologică, Luca ar fi spus că Anamaria Prodan e ca o a doua mamă pentru el. Tânărul ar fi mărturisit că îi este recunoscător impresarei și că niciodată nu l-ar fi tratat diferit față de ceilalți copii.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna.

Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc', este mesajul transcris în cartea sexy-impresarei.

După despărțirea de fosta lui soție, Mariana, Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan. Evenimentul a avut loc pe 14 iunie 2008, la Las Vegas. În același an, pe 31 august 2008, a venit pe lume fiul lor, Laurențiu Junior. El s-a născut în Germania.

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

Cine este Laurențiu Reghecampf. Anul acesta, Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț surprinzător legat de căsnicia cu Anamaria Prodan. În luna noiembrie, antrenorul a anunțat divorțul de ea și a spus că a depus deja actele. El spunea atunci că e vorba despre un moment delicat din viața lui.

„Este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!', a transmis Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.ro, în octombrie.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton