Horoscop 27 noiembrie 2022. O zi norocoasă pentru aceste zodii!

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 27 noiembrie 2022. Ziua de duminică, 27 noiembrie, se anunță una norocoasă pentru unele zodii, însă nici pentru celelalte nu va fi foarte rău. Trebuie doar să vă alocați timp și pentru odihnă și activități care vă ajută să scăpați de stresul acumulat peste săptămână! Iată, așadar zodiile norocoase de pe 27 noiembrie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 noiembrie 2022 Berbec

Nativii Berbec au trecut printr-o perioadă destul de aglomerată. Așa că, în această zi, intri într-o etapă de vindecare de care ar trebui să profiți pentru a te elibera de tot ce este toxic în viața ta. Lună Nouă din Săgetător te stimulează să înveți lucruri noi, să fii mai optimist și încrezător că totul va fi mai bine.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Taur

Nativii Taur au trecut printr-o zi în care s-ar putea ca răbdarea lor să fie pusă la încercare. Mulți nervi, o tonă de stres și uși date de perete. Însă, pare că a tercut furtuna și iese Soarele încet, încet. Progresezi în plan financiar, iar prietenii sau familia te pot ajuta în demersuri. Este o perioadă bună să cunoști oameni noi și să îți faci noi relații.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie de pauză, reconectate, detașare. V-au apăsat multe în ultima vreme, v-ați consumat inutil și energia voastră a ajuns pe fundul butoiului. Partea bună este că astăzi poți avea parte de un nou capitol în viața de cuplu, iar dacă ești singură, chiar o nouă relație de dragoste.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Rac

Nativii Rac se simt presați de diverse emoții astăzi. Este o perioadă în care te poți reîntoarce la spiritualitate și îți poți schimba unele principii de viață. Mergi la biserică, tot este duminică astăzi, fă o rugăciune, aprinde o lumânare sau fă o meditație și o baie cu sare pentru a scăpa de energiile negative.

Citește și: Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României:„O respect și o iubesc pe Irina. Nu m-am așteptat că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg’:„O premieră deloc plăcută pentru mine’

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’:’Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele’

Horoscop 27 noiembrie 2022 Leu

Nativii Leu ar trebui să-și păstreze calmul sau cel puțin să încerce. Astfel, vei reuși să eviți mai multe situații neplăcute, în care nu vei mai exagera în reacții. Avându-l pe Jupiter în mers direct, constați că orice pierdere aduce cu ea și un câștig și vei deveni mai optimist și vei avea mai multă încredere în tine, potrivit astrelor.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Fecioară

Nativii Fecioară au tendința se enerveze peste măsură astăzi, din lucruri de nimic, dar nu trebuie să uite că răbdarea este cea care îi va ajuta să gestioneze orice situație. Jupiter revine în mers direct în sectorul relațiilor și aduce armonie în cuplu, șansa de a face progrese alături de partener. Tot e bine!

Horoscop 27 noiembrie 2022 Balanță

Nativii Balanță au tendința să creadă că autoritatea persoanelor din jurul lor, pare dusă la un alt nivel. Încearcă totuși să nu te lași în voia unor sentimente negative. S-ar putea ca anumite adevăruri să iasă la suprafață și poți purta niște dialoguri care să-ți aducă niște idei bune, sfaturi de viitor.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Scorpion

Nativii Scorpion se pot îndrăgosti în această perioadă, iar ziua de duminică este ideală în sensul ăsta. Jupiter revine în mers direct în sectorul iubirii și te face mai optimist, mai vesel, mai dornic să te bucuri de viață.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Săgetător

Nativii Săgetător ar trebui să fie mult mai atenți la detalii, cel puțin astăzi. În cazul în care ești nevoit să discuți, ai grijă la cuvintele folosite. Luna Nouă Se petrece în zodia ta și-ți aduce ocazia sa deschizi o nouă etapă în viața personală.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Capricorn

Nativii Capricorn se confruntă cu o problemă legată de planul financiar, dar se anunță vești bune pe viitor. Sumele de bani pe care ți le datorează cineva s-ar putea să revină la tine cu tot cu dobândă. Totodată, te poți împăca cu rudele și poți lua niște decizii îndrăznețe în zona imobiliară. Sunt șanse să-ți cumperi o casă în curând sau să te muți.

Horoscop 27 noiembrie 2022 Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să renunțe la orgoliu astăzi pentru că le aduce numai probleme. Jupiter revine în mers direct în sectorul financiar și îți aduce mari oportunități de câștig. Poți primi un bonus sau poți recupera o datorie, așa că te poți considera unul dintre norocoșii zilei. Sau chiar ai lunii!

Horoscop 27 noiembrie 2022 Pești

Nativii Pești se află într-o zi în care au nevoie de schimbări. Încearcă să-ți îmbunătățești stilul de viață, să scapi de vicii și dependențe și să ai mai multă grijă de tine. Mulți nativi vor fi dornici de creștere spirituală, așa că este ziua perfectă să petreci timp cu tine sau să mergi la un terapeut sau un duhovnic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton