Mihai Mitoșeru, despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț: "Ne certam foarte rău și ne vorbeam urât"

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț. Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în 2019, după 14 ani de relație. Prezentatorul de televiziune pare că nu și-a revenit nici acum după despărțire și spune că nici nu mai știe care a fost motivul pentru care a decis să plece.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Mihai Mitoșeru despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț. Mihai Mitoșeru și Noemi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani, după care au decis să meargă pe drumuri diferite. La trei ani de la divorț, invitat la o emisiune, prezentatorul de televiziune mărturisește că nici nu mai știe de ce a divorțat de fosta lui parteneră, dar vorbește și despre relațiile pe care le-a avut în ultima perioadă.

mihai-1024×576-1mihai-1024×576-1

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:’Au fost împreună la restaurant, dar…’

Citește și:Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:'Avem gânduri serioase. Facem de toate'

Citește și:Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea.Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Mihai Mitoșeru, despre fosta lui soție, Noemi, la 3 ani de la divorț

Mihai Mitoșeru a fost invitat în emisiunea Bărbați vs Femei', prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, unde a vorbit despre viața sa. Printre altele, acesta a mărturisit că și-a pus gândurile în ordine și a ajuns la concluzia că nici nu mai știe de ce a divorțat.

Totuși, cei doi se pare că ajunseseră să se certe destul de rău și să-și vorbească urât, fapt care a dus la separare.

„Am divorțat acum 3 ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât.

Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după trei ani de zile, nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum„, a spus Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru nu și-a refăcut viața

De asemenea, acesta a mai precizat că nu și-a găsit pe nimeni cu care să vrea să rămână până la adânci bătrâneți, oricât de mult a încercat.

În ăștia trei ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții.

Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional.

Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am. Dar sunt deschis.', a declarat Mihai Mitoșeru.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton