Cum i s-a schimbat viața Rihannei de când a devenit mamă: ”Toată experiența e sălbatică, năucitoare”

 Calin Maria Bianca
.

Cum i s-a schimbat viața Rihannei de când a devenit mamă. Aceasta este una dintre întrebările care stau pe buzele fanilor de când renumita artistă a devenit mamă pentru prima dată. La șase luni după ce a născut, faimoasa cântăreață a decis să vorbească despre rolul de mamă, dar și cum vedea viața ei acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum i s-a schimbat viața Rihannei de când a devenit mamă. La vârsta de 34 de ani, Rihanna a adus pe lume primul ei copil. În urmă cu șașe luni, fiul ei și al rapperului A$AP Rocky a venit pe lume. Perfect sănătos, micuțul le-a dat mii de emoții părinților săi, însă asta nu este tot. Venirea lui a schimbat radical stilul de viață al cuplului, cât și percepțiile asupra lucrurilor din jur. Iată ce spune artista internațională despre rolul de mamă.

rihanna-9rihanna-9

Rihanna a apărut destul de rar în lumina reflectoarelor de când a devenit mamă. Și-a dorit să se ocupe de fiul ei așa cum trebuie, astfel că-i acordă tot timpul de care are nevoie. Cu toate că s-a adaptat repede la rolul de mamă, artista încă are dubii în creșterea micuțului.

Citește și: Rihanna, înșelată de iubitul ei cu o româncă, înainte de a deveni părinți.Cine este Amina Muaddi

Citește și: Rihanna a născut un băiețel.Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară

Citește și: Însărcinată în 7 luni, Roxana Hulpe a ales numele copilului:”Unul dintre ele va fi…”. Vedeta de la PRO TV caută bonă

Citește și: Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală.Fostul pilot de raliuri a amenințat că se sinucide, după despărțirea de fosta soție

Cum i s-a schimbat viața Rihannei de când a devenit mamă

După șase luni în rolul de mamă, Rihanna poate spune fără dar și poate că i se pare cel mai greu. Deși este cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de modă, textieră, dansatoare, nimic din toate astea nu au pregătit-o pentru cel mai important moment al vieții, mai concret cel de mamă.

'Începutul e ca un drog de care ai nevoie în fiecare zi. Toată experiența e sălbatică, năucitoare. Mă uit la copilul meu și știu că este al meu, dar pare încă un străin pe care îl cunoști pe măsură ce el cunoaște lumea. Când se uită în ochii mei, în sufletul meu, nu-mi dau seama dacă e frig sau cald', a declarat Rihanna pentru AccesOnline.

Rihanna: 'Începi o nouă viață atunci când devii părinte'

A născut în urmă cu șașe luni și s-a obișnuit deja cu rolul de mamă. Cu toate astea, fiecare zi vine cu o nouă provocare sau un nou moment în care fiul ei o surprind. Rihanna nu s-a sfiit și a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical de când a născut, fiind vorba despre o experiență la care nu se aștepta vreodată și pe care nu și-o imagina.

Începi o nouă viață atunci când devii părinte. Este o viață pe care nu poți să ți-o imaginezi dinainte', a mărturist cântăreața.

Nu doar că au devenit părinți în toată regula, ci venirea micuțului le-a transformat și relația. În bine, bineîneles. Rihanna a explicat că apariția copilului în viața ei și a rapperului A$AP Rocky a fost un aspect pozitiv și în ceea ce ține de cuplul pe care-l formează cu tatăl micuțului.

„Este uimitor că putem să fim prieteni în timp ce suntem o familie. Îmi place foarte mult asta', a subliniat Rihanna.

Rihanna nu a dezvăluit numele copilului

Rihanna a vorbit pe larg despre venirea pe lume a micuțului ei. Ba mai mult, a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de atunci, dar și cum arată acum relația de cuplu cu partenerul ei. De asemenea, a explicat și cum se descurcă în rolul de mamă, însă numele copilului rămâne în continuare un secret. Cei doi îndrăgostiți nu au vrut încă să se afle de numele pe care l-au ales pentru băiatul lor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton