Horoscop 23 august 2022. Peștii se despart de persoana iubită

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 23 august 2022. Ziua de 23 august 2022 este una destul de bună pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Însă, anumite zodii se vor confrunta cu probleme serioase și vor avea nevoie să petreacă timp singure. Află ce îți mai rezervă astrele pentru ziua de 23 august 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 23 august 2022. Berbec

Îți pui toate speranțele într-o persoană care, deși mai are multe de învățat, promite mult. Ești pregătit, însă, pentru tot ce urmează și nu vrei să dai înapoi. Ai încrede că totul o să iasă așa cum îți dorești!

Horoscop 23 august 2022. Taur

Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu-ți este pe plac și vrei să faci câteva modificări. Chiar dacă vor exista discuții aprinse, șansele vor fi de partea ta. Ai mai multă încredere în tine doar!

Horoscop 23 august 2022. Gemeni

Prietenii înseamnă foarte mult pentru tine în această perioadă.  Apreciezi stabilitatea pe care ei o oferă și vrei chiar să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine.

Citește și:Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și:Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 23 august 2022. Rac

Ai o ambiție cum rar se întâlnește. Ți-a intrat ceva în cap și nu te vrei să te lași până când nu o duci la capăt ideea. Totuși, nu ți-ar strica mai multă odihnă în această perioadă.

Horoscop 23 august 2022. Leu

Relațiile cu partenerii se pot schimba astăzi datorită unor informații noi care apar în ecuație. Semnele sunt încurajatoare în ceea ce te privește.

Horoscop 23 august 2022. Fecioară

Este o zi plină și stresantă, așa că nu îți planifica nimic în plus, pentru că sigur nu o să ajungi să le rezolvați. Doar cu răbdare și calm vei putea duce totul la bun sfârșit.

Horoscop 23 august 2022. Balanță

Au loc schimbări de bun augur în viața ta și te simți extraordinar. Deși credeai că această perioadă nu o să mai vină, acum ești fericit cu tot ce se întâmplă.

Horoscop 23 august 2022. Scorpion

Cheia fericirii tale astăzi constă în petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că încearcă să termini cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă. Ai nevoie de răsfăț din când în când.

Horoscop 23 august 2022. Săgetător

Simți gustul victoriei și nu vrei să te oprești aici. Te bucuri foarte mult de ceva ce trebuia să se întâmple încă de acum câteva luni, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Horoscop 23 august 2022. Capricorn

Un amic îți dă o veste excelentă la prima oră și tot ce faci astăzi o să aibă legătură cu acest lucru. Este posibil să fie ceva legat de concediu.

Horoscop 23 august 2022. Vărsător

Încearcă să acorzi mai multă atenție acțiunilor care îți pot afecta viitorul pe termen lung. Grabă strică treaba întotdeauna, iar tu nu îți dorești asta.

Horoscop 23 august 2022. Pești

Discuțiile aprinse cu partenerul de viață or să te facă să te gândești serios la viitorul vostru împreună. Nu știi dacă merită să mai rămâi în această relație, însă ai nevoie de niște timp singur. Ai grijă cum îți comunici alegerea.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton