Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi”

 Dumitrache Laura
.

Drama cutremurătoare a Andreei Bănică. Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a făcut parte din trupa Blondy, alături de Cristina Rus. În prezent, cântăreața se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate astea, puțină lume știe că Andreea Bănică a făcut multe sacrificii pentru a avea succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Drama cutremurătoare a Andreei Bănică. Blondina formează un cuplu de mai bine de 23 ani cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii minunați. Andreea Bănică este o fire optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini sunt cei care știu că artista ascunde o mare dramă. Vedeta a trecut prin momente dificile în copilărie, mai ales când cei doi părinți ai săi au decedat.

Andreea BanicaAndreea Banica

Andreea Bănică a întâmpinat multe greutăți de-a lungul vieții sale, iar când era tânără, artista și-a pierdut ambii părinți. Blondina își aduce aminte cu lacrimi în ochi despre acele momente, dar mărturisește că acele greutăți au făcut mai puternică. Totodată, faptul că Lucian a fost alături de ea a contat enorm pentru celebra cântăreață.

Citește și: Cu ce se ocupă Andreea Bănică, de când nu mai are concerte:„Muncesc foarte mult'

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place' a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Mihai Morar vorbește deschis despre anxietățile sale:„Trăiesc și acum cu frica asta'

Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie

Andreea Bănică a reușit de-a lungul timpului să adune milioane de aprecieri din partea oamenilor, iar melodiile sale au devenit hit-uri ani la rând. Cu toate astea, drumul spre succes nu a fost deloc ușor, iar în spatele lui a stat multă muncă și devotament. Andreea spune că celebritatea este atât un dar, cât și un blestem, deoarece artiștii pot trece prin clipe grele. Invitată în emisiunea „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu, blondina a povestit cum arăta o repetiție muzicală.

Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă.Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta.”, a declarat Andreea Bănică, potrivit wowbiz.ro.

Andreea regretă că a pierdut momentele importante pentru fiica ei, Sofia

Andreea are o fată și un băiat. Sofia și Noah sunt bucuriile cele mai mari din viața artistei, dar cu toate astea, Andreea are un regret vizavi de fiica ei. Cântăreața a declarat că a pierdut multe momente importante pentru Sofia din cauza faptului că mergea la concerte.

Eu mi-am dorit să fiu mamă, în adevăratul sens al cuvântului. Știu că poate nu îndeplinesc toate calitățile unei mame, însă, îmi doresc să fiu acolo. Am lipsit de foarte multe ori în momentele speciale, chiar și la primul moment al Sofiei pe scenă. Eram la un concert, chiar nu aveam ce să fac. M-a sunat de la spectacol și mi-a zis că are mari emoții și am avut eu și mai mari decât ea, am trăit și mai intens decât ea. De mine uitasem complet, mă gândeam doar la ea. Mi-am reproșat tare mult că nu sunt acolo.”, a spus Andreea.

Care e cel mai mare regret al artistei

Vedeta regretă că părinții ei nu au reușit să își cunoască nepoții. Mai mult, Andreea Bănică a dezvăluit că nu a avut o relație tocmai bună cu tatăl ei. Artista a povestit că acesta avea probleme cu alcoolul și se comporta urât cu ea și mama sa.

„Mi-a părut și mie rău așa că nu i-am avut mai mult timp aproape și pe ei și pe părinții mei, să se poată bucura și ei de copiii mei. Să fie mai longevivi așa, știi. Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși tatăl meu era mult mai dur cu noi, am învățat foarte multe lucruri de la el.„A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă ca și copil, dar în același timp am și suferit să îl văd pe tata așa. Venea de prin oraș, cu țuică la bord și începea să te înjure, să te certe, să te bată, să te gonească. E greu', a mai spus Andreea Bănică.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton