Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital. Ce problemă i-au descoperit medicii: „Am mai aflat că are și…”

 Borcilă Andreea
.

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital. Luca Tiago a plâns aproape tot timpul, suferind de stări febrile și de dureri de dinți. Odată ajunși în unitatea medicală, părinții au aflat și că micuțul suferă de roșu în gât. Soția prezentatorului de la Antena 1 a postat totul pe rețelele sociale și le-a povestit fanilor perioada agitată prin care trec cu toții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu experimentează pe pielea lor viața de părinte. Ultima săptămână a fost, cu adevărat, una de foc pentru cei doi, din cauza problemelor firești cu care se confruntă fiul lor, la vârsta de nici un an.

gabriela-prisacariu-8gabriela-prisacariu-8

Cei doi și-au dus fiul la spital și acolo au aflat că micuțul mai suferă și de o altă problemă. Iată ce a declarat soția prezentatorului tv!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul'

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu'

Citește și: Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc:„Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…'

Citește și: Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață.Din orfelinatul din Cluj-Napoca a ajuns pe scena internațională

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital

La câteva zile după ce a anunțat că fiul ei nu se simte bine, Gabriela Prisăcariu le-a mai povestit fanilor de pe rețelele sociale că și-a dus micuțul la spital. Luca Tiago a făcut febră după vaccinul de 11 luni și are, în același timp, dureri de dinți. În unitatea medicală, părinții au aflat că băiețelul cuplului are și roșu în gât.

„După un drum făcut azi-noapte până la spital, am aflat că are și roșu în gât, pe lângă vaccin și dințișori.', a scris Gabriela Prisăcariu într-un InstaStory.

Dani Oțil și soția sa, Gabriela, au petrecut o vacanță de vis

De când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un program foarte încărcat, așa că au decis să plece într-o destinație aparte. Aceasta este a doua lor vacanță de la venirea pe lume a lui Luca Tiago. În primăvară, ei au fost în Dubai. Prezentatorul și frumoasa sa parteneră au ales să-și petreacă vacanța pe Coasta de Azur. 

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică’, a spus Dani Oțil în videoclipul publicat de către soția sa.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton