Horoscop 1 iunie 2022. O zi cu surprize pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 1 iunie 2022. Ziua Copilului va debuta sub auspicii bune pentru majoritatea nativilor, pentru că astrele vor fi mai concesive ca de obicei. În special Gemenii și Balanțele ar trebui să profite de oportunitățile ivite azi în carieră și în viața sentimentală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 iunie 2022. Berbec

Vei începe luna cu dreptul, cel puțin pe plan profesional, unde apar oportunități incredibile… dacă nu te vei mai feri de necunoscut. Viața amoroasă, în schimb, nu e la fel de bine aspectată, un conflict mai vechi cu partenerul ar putea izbucni chiar azi. Învață să fii puțin mai concesivă!

Horoscop 1 iunie 2022. Taur

Ai o zi foarte plină la job și nu e exclus să te lovești de încăpățânarea unui coleg sau a unui superior. Uzează de toată diplomația pe care o deții pentru a depăși momentul! Latura financiară este bine aspectată, la fel și cea sentimentală, însă apar mici probleme cauzate de stres.

Horoscop 1 iunie 2022. Gemeni

Apar propuneri interesante pe plan profesional și e posibil ca azi viitorul tău să ia o altă turnură. Nu e exclus să-ți schimbi complet fișa postului și să te apuci de ceva nou, dar mult mai bănos. Vești bune și în ceea ce privește viața amoroasă… Nu e exclus ca azi să te caute cineva la care visai de mult!

Citește și: 5 zodii periculoase

Citește și: Cele mai mincinoase zodii

Citeste si: Terapia cu cristale și pietre semiprețioase. Alungă energiile negative și bolile

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Horoscop 1 iunie 2022. Rac

Mare atenție azi la job, fiindcă ești extrem de distrată și riști să faci greșeli care, mai târziu, te-ar putea costa! În schimb, partea financiară este bine aspectată și e posibil ca azi să-ți intre în cont o sumă substanțială. Cât despre amor, în viața ta va reintra cineva din trecut și te va da peste cap!

Horoscop 1 iunie 2022. Leu

Azi ai o dispoziție foarte ludică și te simți din nou copil, chiar dacă ești excedată de proiectele profesionale. Ziua se va încheia frumos, alături de partenerul de viață, care te va surprinde în mod plăcut. Dacă ieși în oraș și ai de gând să bei, nu te urca la volan, sunt posibile accidente azi!

Horoscop 1 iunie 2022. Fecioară

Și la tine apar oportunități nesperate pe plan profesional. Ar fi bine totuși să nu accepți o nouă colaborare, oricât de bănoasă ar fi, deoarece ai agenda plină. A venit momentul să-ți îndrepți atenția mai mult spre viața personală, relația cu partenerul are de suferit din cauza jobului tău!

Horoscop 1 iunie 2022. Balanță

Ai noroc la bani, care par să vină din toate direcțiile azi. Mai mult, cineva ți-ar putea propune o colaborare pe termen lung care îți va asigura stabilitatea financiară pentru multă vreme. Relația de cuplu s-a îmbunătățit și ea și nu e exclus să luați decizia de a vă mări familia cît de curând.

Horoscop 1 iunie 2022. Scorpion

Ești predispusă la gafe și confuzii azi, fiindcă atenția nu-ți este la job, ci la viața amoroasă. Ai intrat într-o încurcătură din care îți va fi greu să ieși, iar asta deoarece te afunzi în minciună. Ești pe cale să te îndrăgostești și încerci să ascunzi asta de partener. Atenție, nu vei reuși prea multă vreme!

Horoscop 1 iunie 2022. Săgetător

Luna în Gemeni te va umple din nou de energie și îți vei regăsi cheful de muncă și de viață de altădată. Încearcă totuși să nu cazi din nou în capcană, fiindcă ești workohoolică, iar asta te va arunca din nou în depresie. Profită de această perioadă pentru a te ocupa mai mult de viața personală!

Horoscop 1 iunie 2022. Capricorn

Azi încerci să împaci și capra și varza, cum se spune, dar nu vei reuși… Statul peste program la birou, unde ești excedată de muncă, va duce la discuții în cuplu și, din cuaza oboselii care te afectează, nu vei reuși deloc să faci concesii. Spre seară însă, tu și partenerul tău veți îngropa securea războiului.

Horoscop 1 iunie 202. Vărsător

Azi ai chef de glume, atât la job, cât și acasă, însă nu toată lumea va privi cu ochi buni umorul tău… cam ironic. E posibil, așadar, ca bunele intenții să se transforme în conflicte pe parcursul zilei. Din fericire, ai noroc la bani, așadar o porție de shopping online te va face să uiți de toate supărările.

Horoscop 1 iunie 2022. Pești

Starea ta de sănătate va fi afectată în special azi, dacă nu încetinești puțin motoarele. Ai nevoie de odihnă, de relaxare, pe scurt – de o vacanță alături de prieteni și familie. Spre seară, un prieten vechi s-ar putea să te surprindă cu o invitație la mare sau la munte care îți va schimba total dispoziția.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton