Mesajul controversat transmis de Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu: ”Sper să merite ce ai pierdut”

 Cruceru Cristina
.

Mesajul controversat transmis de Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a publicat, pe contul lui de Instagram, un nou mesaj prin care dă de înțeles că lucrurile nu merg ca pe roate la el în relație. Totul se întâmplă la scurt timp, după ce s-a aflat că el și Bianca Drăgușanu s-au împăcat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi. Cei doi au fost împreună ani buni, însă de multă vreme au decis să meargă pe drumuri separate. Artista și afaceristul nu vor să mai audă de împăcare, cei doi aflându-se în proces de divorț, de doi ani. În tot acest timp, aceștia și-au văzut de viețile lor private, dar și de copii. Afaceristul și-a refăcut viața cu Bianca Drăgușanu, relație pe care a preferat să o țină departe de ochii lumii.

gabi-badalau-si-biancagabi-badalau-si-bianca

Cei doi au avut parte de o poveste de iubire cu năbădăi, cu multe certuri și împăcări. În cele din urmă, Bianca anunțat, acum puțin timp, faptul că ei sunt încă împreună și mai mult decât atât, că locuiesc în aceeași casă. 'Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.', a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău: „Este luată, purtată, lăsată”

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…'

Citește și: Gina Pistol și Smiley au povestit cum s-au îndrăgostit: „Tu m-ai privit cu alți ochi”

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara: „Nu îmi doresc o noră ca ea”

Mesajul controversat transmis de Gabi Bădălău

După atâtea certuri și împăcări, se pare că doar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mai știu stadiul relației lor. Cei doi au încercat mereu să-și țină povestea de iubire, departe de ochii curioșilor. Afaceristul și frumoasa blondină au vrut să se iubească în liniște și relația lor să fie cât mai secretă. Ei bine, acest lucru nu prea le-a reușit.

De data aceasta, Gabi Bădălău i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat un mesaj controversat, pe contul lui de Instagram. Totul se întâmplă la scurt timp după ce vedeta a anunțat că totul este bine între ea și iubitul ei.

'Nu știu ce ai câștigat, dar sper să merite ce ai pierdut', se arată în postarea făcută de afacerist.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, relație cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație de lungă durată, dar care a ieșit la iveală de puțină vreme. Au existat multe zvonuri despre relația lor, unele adevărate, unele mincinoase. De fiecare dată, Bianca a ținut să spună lucrurilor pe nume, căci vedeta este o fire foarte sinceră și directă. La fel s-a întâmplat și de curând, când vedeta anunța că totul este în regulă între ea și partenerul ei de viață.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton