Cel mai greu moment pentru TJ Miles, după ce a fost eliminat de la Survivor: ”N-o să zic foamea și dormitul în ploaie, că...”

 Cruceru Cristina
.

TJ Miles, după ce s-a întors în România de la Survivor! Acesta a fost eliminat din competiție, în ediția din 18 mai, după ce a intrat în cursa de eliminare cu Alexandru Nedelcu. Faimosul a avut parte de o adevărată surpriză, atunci când a ajuns pe aeroport, în România!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

TJ Miles a părăsit competiția în ediția Survivor România din 18 mai, după ce a intrat în cursa de eliminare alături de Alexandru Nedelcu. Faimosul a ajuns în România, unde direct de pe aeroport a avut parte de o adevărată surpriză. Acolo îl așteptau prietenii apropiați, dar și tatăl său. TJ Miles a făcut primele declarații, după ce s-a întors de la Survivor România 2022.

TJ-Miles-1TJ-Miles-1

TJ Miles a fost așteptat pe aeroport de către tatăl său, care l-a luat în brațe imediat cum l-a văzut că vine. Faimosul a luptat până în ultima clipă, însă din păcate a fost eliminat din competiție. Acesta a făcut primele declarații despre experiența, care i-a schimbat viața.

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru participarea la Survivor: „Competiția asta schimbă mulți oameni”

Citește și: Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor. Concurenții au fost nevoiți să intervină

Citește și: Lady Victoria Hervey, accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes. A rămas în sânii goi, în fața tuturor

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini: 'Simt nevoia să mă laud'

Cel mai greu moment pentru TJ Miles, după ce a fost eliminat de la Survivor

TJ Miles a vorbit despre experiența, care l-a schimbat în doar câteva luni. Faimosul spune că Survivor România l-a făcut mai bun și l-a învățat să aprecieze mai mult tot ce au.

M-a schimbat experiența, m-a făcut mai bun, m-a făcut să apreciez ce am mai mult și să îmi iubesc familia cel mai mult. Cel mai greu moment pentru mine a fost probabil când am plecat. Când domnu Dan anunță că aventura se termină pentru tine, ăla a fost un moment greu! N-o să zic foamea și dormitul în ploaie, că aia este greu pentru fiecare, dar când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe la Survivor, e cel mai greu moment. (…)

Marian Drăgulescu va câștiga poate, poate Alex Delea, poate și o fată, poate Elena, cum ar fi? (…) M-am înțeles bine cu Marian Drăgulescu, un om foarte răbdător, m-a învățat ce înseamnă să ai răbdare, omul ăla are prea multă răbdare… M-am înțeles cu fiecare din ei bine la un moment dat, până s-au mai schimbat ei… Dar am avut clipe frumoase cu toți, cu toți!', a spus el la PRO TV.

Ce spunea TJ Miles, imediat după ce a fost eliminat de la Survivor România

TJ Miles a fost emoționat, atunci când a aflat că el este cel care părăsește competiția Survivor România. „Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta', spunea TJ Miles, imediat după ce a fost eliminat.


Sursă foto: Instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton