Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit: "Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine"

 Cica Cristina
.

Zannidache de la Survivor a mărturisit că a iubit o singură dată, însă sentimentele nu i-au fost împărtășite. Mai mult, potrivit spuselor concurentului, deși totul s-a întâmplat pe când era adolescent, rănile provocate atunci nu s-au vindecat încă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zannidache are o poveste tristă de viață, însă timpul l-a ajutat să se pună pe picioare. Acum a devenit cunoscut și chiar se află în topul preferințelor publicului la Survivor.

Cel mai tânăr concurent din echipa Faimoșilor nu a suferit doar în copilărie, ci și în adolescență, din cu totul alte motive. Norocul nu i-a surâs nici în plan sentimental. Zanni a povestit că s-a îndrăgostit pe când avea 17 de ani de o fată care nu îi merita iubirea.

Zannidache-indragostit-1Zannidache-indragostit-1

Zannidache: „N-am avut nici o relație”

A dezvăluit că a făcut multe compromisuri și sacrificii pentru ea la vremea respectivă, fără a obține ceea ce și-ar fi dorit.

'Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil.

Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea. Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator„, a dezvăluit Zannidache de la Survivor.

Citește și: Cum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru!Acum are 100 de tatuaje

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor:”Du-te la București, te nominalizam și gata”

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani:„E ca și cum aș fi avut un copil'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub!Ce părere are „soacra' despre iubitul fiicei sale

Zannidache: „Nu a fost reciproc”

Concurentului de la Survivor nu i-au fost împărtășite sentimentele, însă nu a ezitat nicicând să o ajute pe cea care îi furase inima. A iubit-o timp de trei ani de zile, în ciuda faptului că și-ar fi bătut joc de el.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții„, a mai povestit Zanni la BarOnline cu Pepe.

Zannidache, refuzat și după ce a devenit celebru

De asemenea, Zannidache a povestit că nu s-a dat bătut și i-a scris recent că încă este îndrăgostit. Din păcate, s-a lovit de un nou refuz.

Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: 'sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva'. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc', a conchis Zanni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton