Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express: "Am și datorii!"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Fodor s-a întors din Asia Express cu 15.000 de euro, jumătate din marele premiu pe care l-a câștigat împreună cu Sorin Bontea. Artistul a dezvăluit ce a făcut cu banii care i-au rămas, după ce a plătit impozitul uriaș, dar și 2.000 de euro pe analize medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express, alături de Sorin Bontea, după ce au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Au câștigat marele premiu de 30.000 de euro, dar banii s-au dus la fel de repede cum au venit.

Razvan-Fodor-5Razvan-Fodor-5

Răzvan Fodor declara, în urmă cu ceva timp că a rămas cu 12.500 de euro după ce a plătit taxele pentru premiu, iar o mare parte din bani s-a dus pe analize.

Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?'. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro.

Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…', a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Citește și:

Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Întrebat recent, în cadrul unui interviu pentru click.ro, dacă a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: 'Da, am și datorii!', a spus acesta.

În ce relație sunt acum Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Totodată, acesta a vorbit și despre relația sa cu chef Sorin Bontea: 'Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare', a declarat Răzvan.

Răzvan Fodor prezintă Burlacul, la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon Burlacul, ce va fi difuzat în curând, la Antena 1, îl va avea pe Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, dar și sfătuitor pentru Burlacul Andi Constantin în călătoria sa.

Căsătorit de 11 ani, Răzvan Fodor este pregătit să îl susțină pe Burlacul oricând are nevoie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton