Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras: „S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele”

 Mirea Roxana
.

Zanni și Ana Porgras au avut o relație frumoasă de prietenie la Survivor. Totuși, după marea finală a emisiunii de la Kanal D, Zanni și Ana Porgras s-au certat. Recent, câștigătorul Survivor a oferit noi detalii despre ce s-a întâmplat între el și fosta gimnastă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După marea finală a competiției Survivor, Zanni și Ana Porgras s-au certat. Mai exact, cântărețul a spus că s-a simțit dezamăgit de un mesaj pe care l-a citit în telefonul fostei gimnaste. Recent, Zanni a vorbit despre relația cu Ana Porgras în podcastul lui Alex Velea. Acesta a povestit cu a cunoscut-o pe Ana și cum venirea ei la Survivor a reprezentat o oază de liniște pentru el.

z1-14z1-14

„Eu am făcut Crăciunul cu ea. Eu mai mult am stat cu ea câteva zile înainte de Survivor pentru că știam că vom avea competiția asta și mă gândeam că, ca si în viata reala, am nevoie de o companie feminină că mă îmbunează. Mă gândeam că și acolo voi avea nevoie de ea și ea de mine și o să ne ajutăm reciproc. Pe ea am simțit-o că era ce trebuia în momentul ăla. Ea a venit peste o lună de zile, o lună în care eu mi-am făcut foarte mulți nervi cu concurenții de acolo', a povestit Zanni, în podcastul lui Alex Velea.

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre „mesajul' public dintre ea și Zanni:„Conversația aia…'

Citește și: Zanni, dat afară din casă de mama adoptivă când avea 14 ani:„Deveneam rău din cauza ei'

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor.„Eu îmi doream copil'

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Zanni, noi detalii despre relația cu Ana Porgras

Când a venit ea, a fost ca o ușurare pentru că făcusem Crăciunul cu ea, o știam, am zis că îmi găsesc liniștea în Ana. Eu cu ea găteam, făceam împreună tot, vorbeam cu ea, mă mai sfătuiam cu ea. Și a fost totul bine și frumos până a fost eliminată din competiție. Din cauza lui Jador a plecat, total. Nu a făcut-o intentionat, a făcut-o să nu își asume alte eliminări. Ana a fost o victimă colaterală', a mai dezvăluit Zanni.

Eliminarea Anei porgras a fost un moment dificil pentru Zanni, dar acesta spune că nu a plâns din iubire, ci pentru că nu a putut să își controleze emoțiile.

Ea a ieșit din competiție, pe mine m-a afectat treaba aia. Lumea a interpretat că eu am plâns din dragoste, dar nu, am plâns pentru că nu am putut să îmi controlez emoțiile, acolo e totul mult mai puternic decât își poate imagina cineva și a plecat fata cu care eu chiar împărțeam totul acolo, bune și rele. Plus de asta, m-a afectat și faptul că nu era corect. I-am văzut și mersul de la spate, mersul pe care îl vedeam mereu când mergeam cu ea la ștafete. Cu ea câștigam absolut tot, doar în ea avem încredere și era si comparatie pe care o făceam între Ana și celelalte fete. Nu îmi plăceau celelalte fete pentru că erau numai smiorcăite, numai plângăcioase, numai false, din punctul meu de vedere. Ana era cea mai disciplinată, cea mai dreaptă și au fost mai multe criterii care m-au afectat', a mai povestit Zanni.

Zanni: „Erau sentimente puternice'

Zanni a mai mărturisit că s-a bucurat foarte tare când Daniel Pavel le-a spus că foștii concurenți se vor întoarce la Survivor pentru a-și susține preferatul în marea finală. Cântărețul spune că între el și Ana Porgras erau sentimente puternice, dar nu de iubire.

M-am obisnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competitiei. Și cand a venit sfarsitul competitie ne-a spus domnul Dan ca o sa vina fostii concurenti. M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca o sa vina Cosmin, Sebi, în special Ana, ca voiam sa fie acolo sa ma sustina, ca era chestia aia că m-am obisnuit să fiu cu ea la stafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam in brate, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu incredere in mine, asta mi-a placut la ea, ca imi spunea mereu că eu voi câștiga și imi dadea increderea de care aveam nevoie', a spus Zanni, despre relația cu Ana Porgras.

Ce a aflat Zanni despre Ana Porgras și Jador

Zanni a explicat de ce s-a uitat în telefonul Anei Porgras. Acesta a spus că aflase că Ana Porgras a reluat legătura cu Jador și că între ei s-ar fi întâmplat ceva mai mult. Pe de altă parte, Zanni zice că nu l-ar fi interesat acest aspect, doar că Ana îi dăduse de înțeles că ar fi vrut ceva mai mult cu el.

La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu stiam ce s-a intamplat acasa. Si dupa ce s-a terminat, am castigat eu, m-am dus cu Ana pana in cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat in telefonul ei. Multi m-au intrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei si prin niste chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri'.

Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat, acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…' Acum trebuie să intru și în alte detalii… ', a mărturisit câștigătorul Survivor.

De ce s-a uitat Zanni în telefonul Anei Porgras

În plus, Zanni a mai dezvăluit că a aflat mai multe lucruri despre Ana Porgras care l-au făcut să își schimbe total părerea despre ea. Câștigătorul Survivor a mai afirmat că a intrat în telefonul fostei gimnaste nu din gelozie, ci pentru că își dorește să fie sigur că oamenii din jurul lui sunt sinceri cu el.

Și mi-a dat de bănuit ceva, mi-a zis Sebi niste chestii despre Ana, că a primit niște mesaje de la un băiat care i-a spus niste chestii despre Ana, cu dovezi, nu doar vorbe. Că băiatul a empatizat cu mine si zis „săracul băiat, hai să îți arăt eu cine este Ana cu adevărat'. Nu intru in detalii. Cand am auzit nu am dat crezare la ce mi-a spus Sebi. Și am intrat în telefonul Anei, dar nu ca să o controlez eu pe ea, am vrut doar să fiu sigur de oamenii care stau langa mine. Nu vreau sa imi pierd timpul cu oameni despre care cred ceva si sa fie altceva', a conchis Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton