Cu ce se ocupă Andrei Dascălu, după ce a ratat trofeul Survivor: „Visul meu cel mai mare este să...” / EXCLUSIV

 Lăstun Ana Maria
.

Andrei Dascălu a fost la doar un pas de a câștiga trofeul Survivor România. Tânărul mărturisește că nu este dezamăgit de faptul că nu a ieșit pe primul loc și ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că ar repeta experiența din Dominicană, dar și ce planuri de viitor are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Dascălu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România, iar tânărul s-a aflat la doar un pas de a câștiga trofeul. Zannidache a câștigat, cu ajutorul fanilor săi, iar Andrei recunoaște că nu îi pare rău. Chiar dacă nu a învins, a reușit să vadă numai părțile bune din participarea sa la emisiunea de la Kanal D, experiență pe care recunoaște că ar repeta-o.

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu de la Survivor s-au despărțit?„Nu răspunde la mesaje'

Citește și: Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor. „Mi se rupe sufletul când…'

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a zis niciodată că o iubește

După ce a venit din Dominicană, a petrecut timp cu familia și prietenii. A fost o pauză bine meritată, dar Andrei Dascălu este pregătit să revină în Marea Britanie, pentru a continua antrenamentele la box, sportul pe care îl practică. Nu regretă nimic din ce a făcut la Survivor România, dar ne-a spus că, acum, privind retrospectiv, ar face lucrurile diferit.

andrei-dascalu-survivor-exclusiv-1andrei-dascalu-survivor-exclusiv-1

Andrei Dascălu: „Nu am regrete, dar reproșuri da'

„Aș mai repeta experiența Survivor, cu siguranță, dar după mult timp (râde). Momentan, vreau să îmi revin și să-mi continui cariera în box. În afara de familie și prieteni, cel mai mult mi-a lipsit rutina pe care o aveam acasă, antrenamentele și, clar, mâncarea. Acolo mi-am dat seama că nu prețuiam chestiile mici care mă făceau fericit acasă.

Survivor m-a ajutat să gândesc pozitiv și m-a făcut să nu mă dau bătut oricât de greu mi-ar fi. Mi-am dat seama că, dacă îți dorești ceva și te implici suficient, cu siguranță vei reuși, este nevoie de dorință, motivație și ambiție. Mi-am dorit să ajung cât mai departe în competiție, dar nu credeam vreodată că voi reuși să ajung în Finală. Asta mi-a demonstrat că se poate.

Este o realizare foarte mare pentru mine, iar următorul meu vis, de fapt, singurul și cel mai mare, este de a ajunge campion mondial la box. Și acolo mă bazez pe aceleași calități pe care le-am demonstrat la Survivor România: dorință, motivație și ambiție.

Nu am regrete, dar reproșuri, da. Am fost cel mai tăcut și am preferat să ignor, chiar dacă oamenii greșeau în jurul meu. Am așteptat ca timpul să le rezolve pe toate și să ne răsplătească pe fiecare cu ceea ce merităm. Așa s-a și întâmplat, într-adevăr, dar acum stau și mă gândesc că, poate, era mai bine dacă spuneam ce simt, poate oamenii de acasă și-ar fi dat seama de anumite lucruri. Nu am făcut greșeli mari, așa că nu am ce să regret, am un singur reproș, pe care vi l-am spus', ne-a declarat Andrei Dascălu, în exclusivitate, cu privire la participarea la Survivor România.

Andrei Dascălu revine în Marea Britanie și se vede campion mondial la box

Andrei ne-a mai povestit că nu i-a fost teamă de coechipierii săi de la Survivor sau de cei din echipa Faimoșilor, dar i-a fost frică să nu își dezamăgească susținătorii. Acum că a încheiat capitolul Survivor România, Andrei Dascălu susține că va mai petrece timp în țară, dar e pregătit să revină în țara sa adoptivă, pentru a se concentra asupra sportului pe care îl practică.

„Teamă nu mi-a fost de concurenți, de cineva de acolo, deși ea exista. În primul rând, nu voiam să îmi dezamăgesc familia, iar după ce m-am văzut în topul clasamentului celor mai buni concurenți, a intervenit și frica de a nu-mi dezamăgi susținătorii. Știam că am în spate un public mare, care mă susține și nu voiam să eșuez. Mi-am dorit să am performanță și să reușesc să-mi fac familia și susținătorii mândri. Deci, singura mea teamă a fost de a nu dezamăgi.

Mai stau o scurtă perioadă în România, dar revin în UK unde suntem stabiliți (n.red. – Andrei și familia lui). Acolo am tot ce ține de box, de la antrenor, manager, promotor, sponsori etc. Voi veni, clar, mult mai des în România, asta mi-am propus, pentru că în aproape 20 de ani am venit de doar 4-5 ori aici. Îmi place în țară, mai ales că acum am mulți prieteni, susținători și dacă voi veni, cu siguranță nu am să mă plictisesc', ne-a mai explicat Andrei.

Andrei Dascălu de la Survivor și-ar fi dorit să aibă o meserie… inedită!

Dacă mulți tineri adoră libertatea, iar disciplina le este un termen de care sunt străini, Andrei mărturisește că el este caracterizat de acest element bizar în viața de sportiv. Îi place ceea ce face și își dorește să atingă succesul, dar Andrei dascălu și-ar fi dorit să fie militar, să lucreze în armată.

„Dacă nu aș fi fost sportiv, cel mai mult mi-ar fi plăcut să fiu soldat, în armată. Îmi place tot ce ține de meseria asta. Iubesc disciplina pe care soldații, militarii o au și consider că este un lucru bun, care te ajută mult. În plus, ești văzut bine ca persoană, așa că, dacă nu mi-ar fi plăcut sportul, cu siguranță aș fi lucrat într-un domeniu ce ține de armată', ne-a spus finalistul de la Survivor.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton