Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa: „Nu știu cât o să mai stea în spital...”

 Lăstun Ana Maria
.

Cristina Cioran și-a adus fetița pe lume în urmă cu trei săptămâni, iar evenimentul ce trebuia să fie o bucurie pentru toată familia s-a transformat rapid într-un coșmar. Vedeta a născut prematur, iar micuța Ema nu a fost externată odată cu mama ei și se pare că va mai sta în spital, chiar dacă evoluția ei este una bună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și-a născut fetița înainte de termen, în urmă cu trei săptămâni, atunci când a început cea mai grea perioadă din viața actriței. Vedeta a oferit noi detalii despre micuța Ema, care se află încă în spital și pe care medicii au hotărât să o țină în spital mai mult decât era preconizat inițial, pentru a-i oferi toate îngrijirile de care avea nevoie.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Cristina Cioran, prima apariție publică de când a născut! Cum se simte fiica ei: „Dacă aș fi născut la alt spital…” / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, după ce a fost criticată că a plecat la mare, în timp ce fiica ei este în spital: „Mi-e foarte greu să…”

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești'

De altfel, Cristina Cioran mărturisea, în urmă cu ceva timp, că a primit drept de vizită de două ori pe săptămână. Din nefericire, acest lucru s-a modificat și Cristina Cioran își poate vedea fetița o singură dată pe săptămână. Vedeta a explicat că s-ar putea ca micuța să mai stea internată încă două săptămâni, însă totul depinde de verdictul medicilor.

cristina-cioran-fetita-spital-1-1cristina-cioran-fetita-spital-1-1

Cristina Cioran și-ar putea externa fetița în curând: „Copilul este bine'

Cu siguranță perioada prin care Cristina Cioran trece de când fetița ei a fost născută prematur este una dificilă pentru întreaga familie, mai ales pentru Alexandru Dobrescu, partenerul vedetei și tatăl Emei. Bărbatul și-a vizitat copilul, în spital, o singură dată.

Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună.

Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum', a declarat Cristina Cioran, despre fetița sa, pentru Impact.ro.

Ema, micuța Cristinei Cioran- un pas important către externare

Chiar dacă vedeta noastră a trecut prin momente grele, iar specialiștii au pregătit-o și pentru ce este mai rău, Cristina Cioran poate răsufla ușurată. Ema a fost intubată de urgență, imediat după ce a fost născută, însă evoluția sa este una foarte bună, motiv pentru care medicii au decis să renunțe la aparat, întrucât fetița poate respira singură.

Cristina Cioran va putea să își aducă fetița acasă după ce va depăși încă un hop- mâncatul din biberon. Cu toate acestea, vedeta rămâne pozitivă și se roagă pentru bunăstarea copilului ei, fiind convinsă că are o mică luptătoare, care va veni acasă în curând.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton