Soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express își face griji cu privire la greutate: ”După 30 de ani, aleargă burtica după tine!” Ce măsuri a luat ca să nu se îngrașe

 Oana Popoiag
.
soția lui Răzvan Fodor de la Asia Expresssoția lui Răzvan Fodor de la Asia Express

Răzvan Fodor de la Asia Express are o soție trasă ca prin inel, cu un abdomen ca din reclame. După ce a împlinit 30 de ani, însă, a constatat că lucrurile devin mai complicate și a luat măsuri. Iată ce eforturi face frumoasa brunetă pentru a arăta ca un fodomodel.

Răzvan Fodor de la Asia Express și Irina formează unul dintre cele mai simpatice și stabile cupluri din showbiz, având împreună o frumusețe de fetiță, Diana, pe care Irina a adus-o pe lume în urmă cu opt ani. De atunci, Irina nu a mai pus nici măcar un kilogram în plus, din contra, la ceva vreme după naștere se plângea că ar vrea să mai pună câteva kilograme.

Soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express, probleme cu greutatea

'Îmi doresc sincer să mai cresc în greutate cu măcar două- trei kilograme. Am slăbit foarte mult după naștere. S-a accelerat metabolismul, nu îmi explic ce s-a întâmplat. Sunt uscățică așa. Eu vreau să mă îngraș', a declarat Irina, fiind una din puținele femei care ar prefera să intre la dietă de îngrășare.

Cu adevărat spectaculos este că soția lui RăzvanFodor, care urmează să plece în aventura Asia Express, sezonul 3, are un abdomen plat și foarte bine lucrat, așa cum vezi doar în revistele de fitness. La 30 de ani, Irina arată ca un fotomodel, iar fotografia postată de aceasta pe Instagram este extrem de sugestivă.

Ce măsuri a luat soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express pentru a fi suplă

Irina ne-a arătat abdomenul său de invidiat, dezvăluind în același timp secretul siluetei sale: ține cont de alimentație, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă și, pe deasupra, practică un tip de sport care a luat amploare în ultimii ani: electrostimularea musculară.

'M-am prins, după 30 de ani, aleargă burtica după tine. Cum ai păpat ceva greșit, cum hop! Apare și ea. Toată vara am tot ascuns-o, dar mi-am dat seama că nu mai merge chiar așa. Da, doare dieta, doare sportul, numa că…trebuie, n-ai ce face! Nici timpul nu e chiar o resursă nelimitată…deci, panică!', a scris Irina pe Instagram.

De asemenea, Irina a dezvăluit că a ales să apeleze la o firmă al cărei obiect de activitate e  antrenamentul de fitness cu antrenor personal și electrostimulare musculară la domiciliu. Era firesc, având în vedere că viața sa se va complica după ce Răzvan Fodor va pleca la Asia Express, iar bruneta va rămâne singură cu Diana, fetița de opt ani a cuplului.

'Îmi e mai simplu așa, pentru că ei vin la tine acasă. În plus, antrenamentul e foarte solicitant și lucrezi în 20 de minute cât la sală în două ore. Rezultatele încep să se vadă, dar trebuie să mă țin de treabă', a dezvăluit Irina.

Foto: Instagram

Citește și:

George Burcea a tatuat-o pe Ella, fiica lui cea mare și a Andreei Bălan. La 3 ani, a vrut să arate la fel ca tatăl ei

Dana Rogoz, dezvăluire în premieră! A fost victima abuzului în adolescență: 'Nu o să uit senzația pe care o aveam când un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton