George Burcea a tatuat-o pe Ella, fiica lui cea mare și a Andreei Bălan. La 3 ani, a vrut să arate la fel ca tatăl ei

 Pirvu Cristina
.

George Burcea și-a uimit familia recent. A mers acasă cu o surpriză pe care a imprimat-o pe piele. Acesta și-a făcut un tatuaj pe braț, iar fiica lui cea mare a reacționat într-un mod surprinzător. Chiar a izbucnit în plâns! 

Fericit nevoie mare, George Burcea și-a făcut un tatuaj. A mers la un salon unde și-a imprimat pe piele i inimă, iar în interior ei sunt cele mai importante persoane din viața lui, soția și cele două fetițe, dar și el, bineînțeles. După vizita la salon, el a mers acasă și i-a arătat Andreei Bălan surpriza. Acolo era și Ella, fiica lor cea mare.

Când a văzut, Ella imediat a izbucnit în lacrimi. A repetat că și ea vrea un tatuaj ca al tatălui ei.

„M-am tatuat. Ți-am îndeplinit dorința. Acesta e pe bune. E imaginea de pe invitație (n.r. de la nuntă și botez). „

Când Ella și-a văzut tatăl tatuat, imediat a început să plângă.

„Vreau și eu așa.”

George Burcea a spus, ca să o liniștească, că o va duce la tatuat. În schimb, actorul i-a făcut un desen cu pixul pe mână.

Andreea Balan si George Burcea 1Andreea Balan si George Burcea 1

https://www.youtube.com/watch?v=mwVvTK7o_XI

Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darnici

Nuntă și botez în Paradis! Andreea Bălan a avut grijă ca ambele evenimente să iasă perfect, să fie organizate ca la carte și invitații să se bucure de toate momentele. Iată că cei aproximativ 250 de invitați s-au distrat pe cinste, au mâncat, au dansat și au fost și darnici.

Răsfățați într-o locație de vis, Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, cu preparate alese, aceștia le-au oferit mirilor aproximativ 50.00 de euro, scrie Click. Se pare că atâția bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după petrecere.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton