Cum și-a surprins Adela Popescu cei doi copii. Vedeta s-a topit toată! Momentul neașteptat a fost imortalizat

 Oana Popoiag
.
Adela Popescu copiiAdela Popescu copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de implicați în viața celor doi băieți ai lor și nu ratează niciun moment important. Atentă la interacțiunea dintre cei doi copii, cu geloziile aferente și micile conflicte, vedeta s-a topit când a constat că cei doi au început să se joace împreună. Adela a imortalizat momentul.

Deși Adela Popescu și Radu sunt două vedete ocupate  au ales să fie foarte prezenți în viața copiilor, astfel încât să nu rateze niciun moment important din dezvoltarea acestora. Cuplul are doi copii, pe Alexandru, care în iulie anul acesta a împlinit trei ani, și pe Andrei, venit pe lume în luna decembrie a anului trecut.

Premieră în familie. Gata cu geloziile, copiii Adelei Popescu au început să se joace împreună

Adela și Radu Vâlcan s-au îngrijorat cum va reacționa Alexandru, băiețelul cel mare, când îl va cunoaște pe mezinul familiei, pentru că geloziile în astfel de cazuri sunt imposibil de evitat. La început au existat anumite dificultăți, dar cu timpul cei doi copii au început să se accepte.

Comunicarea dintre Alexandru și fratele său mai mic a trecut la un nou nivel recent, iar Adela Popescu nu a ezitat să imortalizeze momentul. Prezentatoarea 'Vorbește Lumea' și-a surprins copii în timp ce se jucau împreună, marcând astfel o premieră.

'Nu știu dacă v-am mai spus, dar copiii nostri au început să se joace împreună. De-aici încolo e one way. Mi-am pus în plan să îi învăț să se îmbrace singuri, să dea cu aspiratorul, drumul către grădiniță și gata. Mă pregătesc să mă las și de gătit, căci în maxim un an vreau să le dau bani de buzunar să-și cumpere singuri avocado', a scris Adela pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express își face griji cu privire la greutate: 'După 30 de ani, aleargă burtica după tine!' Ce măsuri a luat ca să nu se îngrașe

Cu ce a rămas Adrian Mutu după divorțul de Consuelo. Au împărțit totul la partaj: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar și yacht-ul!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton