Viorel Cataramă, declarație incredibilă despre coronavirus, deși se află în categoria cu risc maxim: ”Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic”

 Oana Popoiag
.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, s-a declanșat, concomitent cu infecția care a decimat planeta, o dispută aprinsă despre legitimitatea măsurilor de izolare, în contextul apariției crizei economice. Viorel Cataramă face parte dintre cei ce militează pentru imunizarea de grup, condamnând decizia autoritățior de a impune măsurile de izolare, pe motiv că economia se va duce de râpă.

Protejarea sănătății versus protejarea economiei României, aceștia au fost polii unor polemici aprinse, încă din momentul în care țara a intrat în Stare de Urgență și mare parte din economie a luat o pauză forțată.

Viorel Cataramă face parte din 'tabăra' care condamnă decizia autorităților de a impune măsuri de izolare, considerând că răul creat de deficitul economic va fi mult mai mare. În acest context, omul de afaceri a făcut o serie de afirmații cel puțin curajoase în emisiunea lui Marius Tucă, de pe Mediafax.

La 65 de ani, Viorel Cataramă se află în categoria cu risc mare de infectare

'Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viață întreagă asigurări și azi sunt excluși de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistență medicală. Toată asistența medicală merge către coronavirus', a declarat politicianul și omul de afaceri Viorel Cataramă, în vârstă de 65 de ani, în emisiunea lui Marius Tucă.

În același timp, acesta a expus măsurile pe care le-ar fi luat dacă ar fi fost în locul celor aflați la conducerea Guvernului.

'Aș fi mers către imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aș fi bătut cu toate armele, inclusiv cu președintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin și nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic, stăm ca fraierii în casă. (…) Aș deschide România și i-aș lăsa pe toți să muncească. Nu aș mai pune nici o interdicție și aș merge numai pe recomandări. Se demonstrează că statul în casă distruge economic. Drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Azi se încalcă Constituția într-un mod dramatic', a mai precizat Viorel Cataramă.

Foto: Hepta, ahriva VIVA!

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, despre măsurile care ar trebui respectate pentru a se amâna al doilea val de coronavirus: „Masca trebuie purtată pe nas”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton