Motivul tragicomic pentru care imaginile cu Ciprian Marica și amanta au fost făcute publice după 8 luni. Soțul înșelat n-a mai suportat umilința!

 Dumba Gabriela
.

După apariția imaginilor care îl plasau pe Ciprian Marica în aceeași cameră de hotel cu o femeie căsătorită, multă lume s-a întrebat de ce soțul înșelat a decis să facă publice imaginile respective la 8 luni de la evenimentul respectiv. Motivul din spatele acestei decizii este unul tragicomic!

cine-e-ioana-marcu-mama-copiilor-lui-de-ciprian-marica-si-iubita-oficiala-a-acestuia_size24.webp_-1cine-e-ioana-marcu-mama-copiilor-lui-de-ciprian-marica-si-iubita-oficiala-a-acestuia_size24.webp_-1

Potrivit Cancan, Ana Munteanu, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz și soțul ei, Florin, au încercat în acest timp să se împace, dar femeia l-ar fi înșelat din nou.

Bărbatul înșelat a simțit că este ceva în neregulă cu soția lui și după ce s-a fript odată cu ciorbă, a decis să sufle și în iaurt. Astfel, Florin i-ar fi cumpărat Anei un telefon de ultimă generație și ar fi sincronizat conturile ei cu ale lui și a putut astfel să o verifice.

Prin urmare, încornoratul a aflat că soția infidelă l-a înșelat din nou și a decis să facă public filmulețul cu Ana și Marica, din august 2019.

Citește și:

Cum se justifică Ciprian Marica după ce a fost prins în camera de hotel cu nevasta unui prieten. Fotbalistul susține că totul a fost un plan malefic cu scop precis!

Cele mai amuzante comentarii de pe pagina de Facebook a lui Ciprian Marica, după ce a fost prins cu o femeie măritată în camera de hotel, iar imaginile au devenit virale: „Multumim, ne-ai făcut ziua mai frumoasă, că altfel tot cu Iohannis, secui și covid adormeam!”

Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton