Victoraș Micula a ajuns în presa internațională după ce și-a spălat roțile mașinii cu șampanie scumpă: "Unii îşi expun bogăţia, în timp ce..."

 Cica Cristina
.

Gestul lui Victoraș Micula de a-și spăla roțile mașinii cu șampanie scumpă a indignat multă lume. Se pare, însă, că povestea a ajuns și peste hotare. Milionarul din Banat a fost taxat dur de presa internațională pentru filmulețul postat pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Înregistrarea lui Victoraș Micula în timp ce spăla roțile mașinii cu șampanie scumpă a scandalizat multă lume, dar se pare că filmulețul a atras atenția și jurnaliștilor din străinătate.

Victoraș Micula s-a filmat în timp ce ar fi testat „care dintre cele două șampanii (Moet Chandon și Cristal) spală mai bine roțile de la Lamboghini'. Ulterior, filmulețul a fost șters de pe TikTok, însă nu și de pe Instagram.

Întregul moment a ajuns și în presa franceză, care taxează gestul tânărului.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari', transmite publicația Oh My Mag.

„De parcă o sticlă nu ar fi suficientă, el a deschis o a doua”

Jurnaliștii francezi se arată indignați de faptul că Victoraș Micula nu s-a limitat doar la a deschide o sticlă scumpă, ci a deschis-o și pe cea de-a doua.

„Ultima sa postare a geneat foarte multe comentarii, pentru că îl vedem curățând roțile mașinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu șampanie – și atenție, nu orice tip, ci faimoasa șampanie Moët & Chandon! Și, de parcă o sticlă nu ar fi suficientă, el a deschis o a doua sticlă de șampanie, numită Cristal', mai transmit francezii.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău.Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi.Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

Citește și: Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare.Trupul actriței a fost depus la cinematograful din Piatra Neamț

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:„Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Victoraș Micula, cercetat penal

Victoraș Micula este cercetat penal, după ce s-a lăudat prietenilor că a furat date secrete despre familia Vlăduței Lupău și a lui Codin Maticiuc. Mai mult,milionarul din Banat a mers la o intervenție, în care era anchetat un rival al său, deghizat în polițist.

Victoraș Micula este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni comise în anul 2018.

În martie 2018, Victoraș Micula alături de alți patru polițiști au pornit pe urmele unui rival al tânărului milionar, după ce acesta l-a „pârât’ autorităților că s-a urcat băut la volan. La această intervenție tânărul Micula a mers deghizat în polițist, fapt total ilegal. Victoraș ar fi purtat cagulă pe față, potrivit datelor furnizate de Parchetului Tribunalului Bihor pentru Star Popular.

Victoras-Micula-1Victoras-Micula-1

Victoraș Micula a mers la sediul Poliției Municipiului Oradea și autorizat, se pare, chiar de șeful adjunct al MAI – Ile Camelia, băiatul și-a făcut de cap prin actele cu informații secrete despre familia lui Codin Maticiuc, dar și despre alte persoane.

O lună mai târziu, Victoraș Micula e repetat ilegalitatea, mergând la sediu și căutând în informațiile MAI despre familia Vlăduței Lupău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton