Livian și Florentina de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Nu poate să stea fără mine”

 Lupescu Anca
.

Livian și Florentina sunt un cuplu foarte activ pe rețelele de socializare și își țin mereu fanii la curent cu ultimele noutăți din viața lor. Dacă în ultima vreme Livian a fost ceva mai discret cu postările, iar fanii au crezut că relația lui cu Florentina s-a încheiat, iubita concurentului de la Puterea Dragostei a spulberat orice urmă de bănuială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florentina le-a arătat tuturor că relația lor este la fel de unită în continuare. Câștigătorul sezonului doi Puterea dragostei a postat o fotografie la secțiunea de Instastory, pe care a repostat-o de la iubita lui. Cei doi apar foarte relaxați, în timp ce poartă o conversație într-un apel video. Florentina a ținut să menționeze faptul că iubitul ei nu poate să reziste fără ea. „Nu poate să stea fără mine', a scris șatena în dreptul fotografiei. În ciuda tuturor zvonurilor, Livian și Florentina au demonstrat că sunt de nedespărțit.

Livian, acuzat că s-a întâlnit cu fosta iubita

Bianca Comănici și-a îngrijorat fanii cu absența ei din mediul online în ultima perioadă. Ea a povestit, într-un videoclip postat pe contul ei de Youtube, că a simțit să se axeze mai mult pe carierea ei și pe o…dragoste imposibilă. Bruneta a dat de înțeles că a fost în Cluj, unde locuiește fostul ei iubit, Livian. 

„Este vorba despre o dragoste, o dragoste imposibilă. Eu vreau să cred că este un sfârșit pentru mine, nu știu dacă este sfârșit și pt altă persoană, dar pentru mine da. În ultima vreme nu m-am concentrat pe carieră, am stat foarte mult în casă, am refuzat multe colaborări, am ales să mă ocup de mine. Nu m am focusat pe ce am avut de făcut. Am ingnorat multe lucruri pentru că nu mă puteam concenta, nici acum nu mă pot concenta. Trebuie să prind puteri să mă ridic. O vreme mi-a fost ușor, m am legat de niște lucruri care poate că nu erau adevărate, îmi băgăm în minte niște lucruri doar că să mi treacă', a povestit Bianca Comănici.

livian-poplivian-pop

Livian de la Puterea dragostei confirmă relația cu Florentina Nicol

Livian Pop a recunoscut mai în glumă, mai în serios, că într-adevăr Florentina este cea care l-a făcut să spere din nou la iubire.

Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună în ultima vreme, iar în cel mai nou vlog al clujeanului chiar s-au sărutat.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:„Am crescut unul alături de celălalt’/ INTERVIU

Cum a fost cerută Feli în căsătorie. Inițial, nu a răspuns:„Am fost surdă total’

„Nu putem fi împreună tot timpul. Mă întrebați de ce ne comportăm de parcă am fi de 2 ani împreună. Noi suntem non-stop împreună pentru că nu vrea să mă lase, nu vrea să plece', a declarat Livian.

Fostul concurent de la Puterea dragostei le-a dezvăluit fanilor că a plecat într-o escapadă la munte alături de Florentina. Cei doi au cinat într-un restaurant din Brașov, iar apoi au petrecut noaptea împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton