Anna Lesko, dezvăluiri din intimitate! Care dintre iubiții ei a fost cel mai priceput în amor

 Cica Cristina
.

Anna Lesko nu contenește să surprindă. Artista și concurenta de la Ferma este o femeie frumoasă, pasională, care nu se sfiește să dezvăluie detalii din intimitate. Vedeta a spus care dintre foștii ei iubiți s-a dovedit a fi cel mai priceput în amor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko a acceptat provocarea sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Artista a răspuns la mai multe întrebări, la o parte dintre acestea, însă, a ales să mănânce iute pentru a nu fi nevoită să ofere explicații și, probabil, pentru a nu mai stârni o altă serie de controverse în ceea ce o privește.

Cătălin Măruță: „Nu am mai auzit asta în direct”

Imediat după prima întrebare, Anna Lesko i-a spus lui Cătălin Măruță că ar avea nevoie să folosească o toaletă. „Îmi vine să fac pipi', a precizat Anna Lesko, luând prezentatorul TV prin surprindere: „Nu mi-a zis nimeni așa ceva. Nu am mai auzit asta în direct'.

Încă de la început Anna Lesko a subliniat că este emoționată și a ales să mănânce iute în loc să citească primele două întrebări, menționând că „oricum nu au legătură și nu se poate citi așa ceva'

Citește și: Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu:a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Gina Pistol, răsfățată de colegii de la Chefi la Cuțite.Cum se simte iubita lui Smiley în luna a șasea de sarcină

Citește și: Letiția Moisescu este însărcinată cu gemeni.Solista de muzică populară a născut prima oară acum cinci luni

Codin Maticiuc, cel mai priceput în amor pentru Anna Lesko

Totuși, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” Anna Lesko a oferit un răspuns clar la întrebarea: „Care dintre foștii tăi iubiți, Marian Ionescu, Codin Maticiuc și Irinel Columbeanu era cel mai priceput în amor?'

Răspunsul Annei Lesko a fost Codin Maticiuc.

De asemenea, Anna Lesko a precizat și care au fost cele trei locuri inedite în care a făcut amor: în avion, în pădure și în casa părintească.

Pe ultima sută de metri, artista a primit întrebarea: „Există un barbat din showbiz sau din afaceri căruia i-ai făcut avansuri și te-a refuzat?', iar răspunsul a fost dat fără ezitare și fără a clipi: „Nu există!'.

Anna Lesko, pe locul 2 în topul celor mai pasionale femei din viața lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a răspuns unei provocări și a dezvăluit topul celor mai pasionale femei din viața lui. Pe primul loc în top s-a clasat Gina Pistol, iubita lui Smiley, care este în prezent însărcinată.

Anna-Lesko-Codin-Maticiuc-1Anna-Lesko-Codin-Maticiuc-1

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, craiul de Dorobanți a răspuns unei provocări lansată în timpul unei probe fulger. Cu o listă de 10 nume în față, Codin Maticiuc a făcut un top 3 al celor mai pasionale femei din viața lui.

Astfel, sigur pe el, Codin nu a dat niciun pas în spate și a dezvăluit că Gina Pistol se plaseză în fruntea clasamentului. Craiul de Dorobanți și actuala iubită a lui Smiley au avut o relație de aproximativ 8 luni.

Tot aproximativ 8 luni a avut și o relație cu frumoasa Anna Lesko, acum concurentă la Ferma. Cântăreața a ocupat locul doi în topul realizat de Codin Maticiuc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton