Vera Miron, primele declarații după eliminarea de la Survivor: "Am primit foarte multe jigniri"

 Cica Cristina
.

Vera Miron este ultima concurentă care a părăsit Survivor România, după ultimul Consiliu de eliminare. A fost nominalizată de Albert Oprea, favoritul săptămânii, pe care l-a acuzat de falsitate. După doar două săptămâni petrecute în competiței, Războinica părăsește jungla din Dominicană și a făcut primele declarații după ieșirea sa din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vera Miron a fost numele rostit duminică seara de prezentatorul Daniel Pavel, fiind concurenta eliminată din concurs. Cu toate că se aștepta să fie nominalizată, concurenta a rămas surprinsă că numirea a venit din partea lui Albert Oprea, cel care îi promisese că nu o va mai nominaliza.

Vera-Miron-Survivor-1-1Vera-Miron-Survivor-1-1

„Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera', a declarat Albert în momentul nominalizării.

Vera Miron: „Am primit foarte multe jigniri'

Vera Miron l-a acuzat de falsitate în discursul de plecare, iar acum și-a menținut declarațiile, după ce a ieșit din competiție. Războinica nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa lui Albert Oprea, motiv pentru care a primit și multe jigniri după ce a spus lucrurilor pe nume.

Vera Miron este de părere că Albert putea nominaliza pe altcineva, dat fiind că îi promise că nu ea va fi cea vizată, însă lucrurile nu s-au petrecut așa.

„Sunt foarte bine, mă relaxez. Nu m-am simțit deloc bine pentru că eu am avut o conversație cu Albert între patru ochi și mi-a spus că dacă va ieși favorit nu voi primi un vot din partea lui. Nu am avut nimic personal cu el, nici măcar nu socializam, dar l-am crezut. Când am văzut votul am rămas surprinsă.

Așa am observat adevărata față a unora dintre ei. Putea să nominalizeze pe altcineva. Sinceră să fiu nu vreau să mă vorbesc despre el, am primit foarte multe jigniri, că l-am făcut fals. Nu mi se pare un om corect și de aia nu se înțelege bine cu nimeni, iar în ultimele săptămâni nu a adus nici puncte. Nu vreau să mai zic nimic pentru că nu mai am cuvinte. Atât a fost să fie. De când am intrat în această competiție am fost eu, nu am vrut să intru pe sub pielea nimănui', a spus Vera prin Skype, la Teo Show. 

Vera Miron: „M-am supărat foarte tare'

Gestul lui Albert Oprea a înfuriat-o pe Vera, mai ales că și-a încălcat o promisiune pe care i-a făcut-o.

„Mi-a promis și de asta m-am supărat foarte tare și l-am făcut fals. M-a enervat foarte tare. Dacă tu îmi promiți și spui că îți pare rău că m-ai votat la primul consiliu și spui că nu mă vei mai vota. Nu mai este echilibrat, nu se mai gândește nici pe traseu ce face. Mi s-a părut ceva…Nu am cuvinte. I-a fost frică…Nu înțeleg', a mai spus Vera Miron.

Citește și: Cine este Vera Miron de la Survivor.E divorțată și își crește singură copilul

Citește și: Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o:”E un om foarte fals”

Citește și: Cătălin Moroșanu se operează, după accidentarea la Survivor:„Situația e destul de gravă'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alex Bodi și Mădălina Ghenea:„Femeia e superbă!'

Vera Miron, adevărul despre relația cu Maria Chițu la Survivor

De asemenea, Vera nu a evitat să vorbească nici despre colega nouă, alături de care a intrat în competiție, Maria Chițu. A subliniat că nu a făcut nicio strategie cu ea și a amintit și despre conflictul pe care l-au avut în timpul competiției.

Nu o să mint, nu am nimic de spus, totul a fost perfect, nu am avut nicio teamă, îmi pare rău că am ieșit. Nu am avut ce strategie să fac cu ea. Ea are 20 de ani, eu 34, eu am experiență, ea nu știu. I-am dat câteva sfaturi. Când noi făceam curățenie, ea stătea la soare. Ăsta a fost singurul conflict cu ea. Trebuia să intru mai demult dar am avut probleme familiale și nu am putut să vin. Am avut foarte puțin timp să mă antrenez', a mai spus Vera Miron la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Vera Miron: „Sindy va ajunge până în finală'

Cuvinte de laudă, precum majoritatea celorlalți concurenți, a avut la adresa lui Sindy. Vera s-a atașat de ea și este convinsă că va reuși să ajungă în finală.

„Sindy este un om deosebit, m-am înțeles foarte bine cu ea. Am ajuns la concluzia ei, i-am luat toate sfaturile. A avut mare dreptate. Nu are acordul medicului să intre pe traseu, dar Sindy se va face bine și va ajunge departe, până în finală, o să vedeți. Am plâns, normal că am plâns. Nu m-a enervat, nu am avut nicio treabă cu nimeni. Elena e o fată foarte bună, mă bucur că am cunoscut-o. Jador m-a încurajat', a mai transmis Vera Miron.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton