Giani Kiriță s-a despărțit de iubita tinerică, dar asta nu e tot! E certat cu fiica lui de un an

 Stamen Diana
.

Giani Kiriță este din nou singur, după ce s-a despărțit de iubita tinerică. Fostul fotbalist a fost invitat în platou la Vorbește lumea, unde a dezvăluit detalii neașteptate despre relația pe care o are cu fiica lui, Roxana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță s-a despărțit de iubita care era aproape de aceeași vârstă cu fiica lui. Fostul concurent de la Exatlon a fost invitat în platoul de la Vorbește lumea, unde a anunțat că este un bărbat liber.

Giani Kiriță și Roxana (2)Giani Kiriță și Roxana (2)

'N-am iubită, am avut', a declarat Giani Kiriță la PRO TV. De ceva timp, fostul fotbalist se iubea cu o brunetă care era de vârsta fiicei sale. Giani Kiriță are 44 de ani, dar nu s-a ascuns niciodată că-i plac femeile mult mai tinere decât el.

Citește și: Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: „Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. „Suma este enormă raportată la salariul minim'

Citește și: Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil: „Nu pot fi o mamă în cârje'

Giani Kiriță nu a mai vorbit cu fata lui timp de un an

Fostul fotbalist a avut o discuție aprinsă cu Roxana, pentru că aceasta nu a mai dorit să urmeze o facultate și avea alte planuri cu viața ei. Giani Kiriță a mărturisit că nu a mai vorbit un an de zile cu fiica lui, iar aceasta a luat decizia să se mute în Anglia împreună cu iubitul ei.

'Chiar n-am vorbit cu ea un an de zile, e Berbec la fel ca mine. Mi-a spus că nu vrea să facă facultatea, că vrea să facă școala de make-up. Nu m-a ascultat, a plecat în Anglia cu iubitul ei, acolo unde n-a mai dovedit nimic', a recunoscut fostul fotbalist, la Vorbește Lumea.

Giani Kiriță spune că Roxana îi seamănă foarte mult, dar a povestit și cum a fost întâlnirea cu iubitul fetei sale. 'Fata mea e la fel ca mine, pe caterincă. Mă lasă în pace. Știam că o să vină și momentul ăsta. L-am invitat la o cafea, l-am întrebat în ce zonă stă și i-am spus: ai grijă. A înțeles ce avea de înțeles', a mai declarat Giani.

Acum, Giani Kiriță și Roxana s-au împăcat și au uitat de toate supărările. Fostul concurent de la Exatlon își iubește foarte mult cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Daniela Milu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton